• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Camaşırlarimi Temizlemiyor Ya..

Çamaşır Makinası Toz Deterjanları

• Omo

OY: 12 34,3%
  • Ariel

OY: 13 37,1%
  • Persil

OY: 1 2,9%
  • Alo

OY: 5 14,3%
  • Bingo

OY: 1 2,9%
  • Tursil

OY: 0 0,0%
  • Ace

• Bill matik (BİM)

• Art matik (BİM)

• Diğerlerinden ( Yorumda Yazarmısınız Rica Etsem :) )

OY: 3 8,6%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Ben Gecen Gün Persil Aldim indirimde Diye ve Camaşirlarimi Kısa programda hic temiz yıkamıyor uzun programda anca temizliyor ve memnun kalmadım bu Persilden.. Sizce Hangi Camaşir deterjanı iyi yıkıyor hanımlar? Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Selam Kızlar..

Ben Gecen Gün Persil Aldim indirimde Diye ve Camaşirlarimi Kısa programda hic temiz yıkamıyor uzun programda anca temizliyor ve memnun kalmadım bu Persilden.. Sizce Hangi Camaşir deterjanı iyi yıkıyor hanımlar? Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Ben ariel kullanıyorum. . Hem toz hemde jel kapsullerinden
Ben memnunum:34:

Annem beyazlarda aloyu kullanıyor beyaz sabun kokulu ve kırçiçegi yaklaşık olarak 20-21 yıldır uzun programda yıkıyor beyazları kısa programda yıkamadı hiç renklileri kısa programda yıkar.

Hmm Sivi (jel) hic denemedim acaba nasil bi fark var mı :))

Hayır fark yok temizligi açısından:34:
Sadece kapsül çamaşırlarla atıldığı icin; ön yikamasiz kullanılıyor
Zaten genel olarak hızlı program kullanıyorum..

Son düzenleme:
en son annemde persil almış o ne iğrenç bir kokudur hiç çamaşır tozuna yakışmamış ben hep iyi marka diye bilirdim soğudum resmen bimin art matiği bile ondan güzel yıkıyor, kokuyor

Siyahlari uzun programda yikamak renklerini soldurmuyor mu?
Kisa programda yikayinca da deterjan izi kalabiliyor.
Bir yerde siyahlarin sampuanla yikanmasi gerektigini okumustum boyle yapan var mi acaba?

Rinso,omo,ariel,alo,persil,tursil...
Bana hepsi temizlik açısından aynı geliyor.Hangisinin büyük boyu kampanyadaysa onu alıyorum.
Daha çok rinso alıyorum diyebilirim çünkü hep daha hesaplı oluyor.

Siyahlari uzun programda yikamak renklerini soldurmuyor mu?
Kisa programda yikayinca da deterjan izi kalabiliyor.
Bir yerde siyahlarin sampuanla yikanmasi gerektigini okumustum boyle yapan var mi acaba?

Siyahları ve lacivertleri,koyu renkler için olan sıvı deterjanla yıkıyorum.
Perwoll gözalıcı siyahlar...

Kesinlikle ariel ama dikkat edin bazı deterjanlar renklilere uygun değil. Renklerini açıyor..
Beyazlar için kesinlikle ariel öneririm. Renkliler için de omo olabilir ya da perwoll ün renkliler için olanları olabilir.

Renkliler icin sivi beyazlar icin toz deterjan kullaniyorum ..Bayagi uzun sure gidiyor bize,
Belli bir marka tercihim yok aslinda ucuz olani alirim genelde arielin sivi omonun toz deterjanini kullaniyorum..

beyazlar için alo karbeyaz
renkliler için bingo lovely toz deterjan
narinler içinde woolite sıvı deterjan kullanıyorum
2 senelik evliyim tursil,ariel,omo,persil hepsini denedim en son bunlarda karar kıldım:34:

Bende persil kullaniyorum kisa programa da atiyorum arada bir simdiye kadar boyle bi sorun yasamadim ama bilemiyorum daha yeni evliyiyim cok fazla deneyimli degilim : ) mesela beyazlarla birlikte mavi havlu atmisligim var :9:

Persilin sıvı deterjanını 1 ölçek olarak 30 dk. programda düşük ısda yıkıyorum ve çok memnunum. Yemek çamur lekelerni bile temizliyor. memnun kalmamanıza şaşırdım.

Selam Kızlar..

kısa programla çamaşır mı yıkıyorsunuz? kısa programla hiçbir deterjan temizlemez.nem ariel kullanıyorum ayrıca lekeleri çıkarsın diye ilaveten kosla koyuyorum ki düşün bu da uzun programda yani

Selam Kızlar..

persilden ben de memnun kalmadım, bayagı beklentıyle almıstım halbukı cok ıyı dıye.. takıpteyım bakalım sonuc ne cıkacak

Back