Anket Camaşırlarimi Temizlemiyor Ya..

Çamaşır Makinası Toz Deterjanları

• Omo

OY: 12 34,3%
  • Ariel

OY: 13 37,1%
  • Persil

OY: 1 2,9%
  • Alo

OY: 5 14,3%
  • Bingo

OY: 1 2,9%
  • Tursil

OY: 0 0,0%
  • Ace

• Bill matik (BİM)

• Art matik (BİM)

• Diğerlerinden ( Yorumda Yazarmısınız Rica Etsem :) )

OY: 3 8,6%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
kısa programla çamaşır mı yıkıyorsunuz? kısa programla hiçbir deterjan temizlemez.nem ariel kullanıyorum ayrıca lekeleri çıkarsın diye ilaveten kosla koyuyorum ki düşün bu da uzun programda yani

Bizim evimiz sicak 2-3 günde bir terledigimiz icin acıyoruz makineyi ve ayrica günlük degiştiriyoruz üstümüzü yağ yok leke yok :) uzun programda hep caliştirdigim icin 80-90 tl su ve elektirik faturasi gelio.. kisa programda daha iyi bi deterjanla yikamasini istiyorum sadece.. bunda şaşıracak ne var ki yani?

Persilin sıvı deterjanını 1 ölçek olarak 30 dk. programda düşük ısda yıkıyorum ve çok memnunum. Yemek çamur lekelerni bile temizliyor. memnun kalmamanıza şaşırdım.

ben sıvı degil toz kullandım hep şimdiye kadar cnm fark var mı ki?

Son düzenleme:
ben sıvı degil toz kullandım hep şimdiye kadar cnm fark var mı ki?

Fark var tabii ki. Toz deterjanın çözülüp ısıyla etkileşip çamaşırları temizleyene kadar vakit geçiyor. Hele ki kısa programda neredeyse çözülmeden işi bitmiş oluyor. Sıvı deterjanların bunlara ihtiyacı yok. İsterseniz soğuk suda yıkayın hemen suda çözülüyor. Kışın çamurlu kotları, çay yemek dökülmüş kıyafetleri bile yıkıyor. Üstelik (iç çamaşırları ve nevresim havlu dışında) en fazla 40 derecede yıkıyorum. Fiyatı biraz fazla olabilir ama ölçeği küçücük yani fazla deterjan gitmiyor.

Sizin makine mucize bence
Bende persil jel kullanıp memnun kalmayanlardanım
Hele beyazları hiç temizlemiyor beni sinir ediyordu
Ne zamanki ariele rahat ettim

Sizin makine mucize bence
Bende persil jel kullanıp memnun kalmayanlardanım
Hele beyazları hiç temizlemiyor beni sinir ediyordu
Ne zamanki ariele rahat ettim

Evet kendisi mucize ki piyasada göreceğiniz doğru düzgün programları bile olmayan en dandik makinelerden Ona rağmen hala yaşıyor.

En güzeli yerli malı ben Ersağın çamaşır deterjanlarını kullanmaya başladığımdan beri çok memnunum,artık yabancı markalara paramı vermiyorum.
Forumdan bu ürünler hakkında bilgi alabilirsin canım
Birde bugün komşum almış kokusuna temizliğine hayran kaldığım sabun tozlu DALAN ROXY MATİK
Lekeleri falan mükemmel çıkardığı gibi kokusuda çok güzel.Ersağdan alamıyorsan bunu kullanabilirsin bence canım

Jel olan bulaşık ve çamaşır deterjanları berbat kokuyor emizlemiyor ben hiç memnun değilim.

Son düzenleme:

Kimyacı bir arkadaşım varda çamaşırları deterjan değil su temizler deterjan sadece yardımcı olur içinde kimyasal barındıran hiçbirşey sağlıklı değildir demişti.

Konu sahibi arkadaşım,
-Çamaşırlarında leke kalıyorsa özellikle beyazlar için yıkarken deterjan gözüne 1 yemek kaşığı tuz ve şeker koy çok güzel temizler

İnternette okumuştum hem de beyaz eşya ile ilgili iş yapanlardan duymuştum kısa programda yıkanan çamaşırlar ve bulaşıklar elektrik ve su faturasını kabarık getirir dediler en iyisi uzun programış annemde beyazları uzun renklileri kısada yıkıyor fatura pek kabarık gelmez bunda makinanın etkiside büyüktür.

oğlumun çamaşırlarını bı sure dalinle yıkamıştım sonra bızım buralarda bulamayıp persil jel almıştım gerçekten çıkarmıyor yumuşatıcı gıbı bişi normalde omonun jelini kullanıyordum memnundum bayramda gezerken migrosta ariellerde ındırım varmış aldım ariledende çok memnunum en ıyı ıkısı sanırım

Son düzenleme:
Ben renklilerde Persil color toz kullanıyorum 1 saatlik programda yıkıyorum. Beyazlara da hangisini uygun fiyatlı bulursam ariel veya omo kullanıyorum uzun yıkama programında yıkıyorum. Memnunum ikisindende, zor lekeler olursa lekenin üzerine kosla döküp biraz bekletirim. 15 dk lık programda sadece terli olan tek seferde giyilmiş renkli çamaşırları da yıkadığım olur. Fazla giyilmediği için kolayca temizleniyor kısacası ben memnunum.

Son düzenleme:

ben sürekli hepsini uzunda yıkıyorum birde kısada denemek istiyorum sıyahları belki degişiklik olur..

ben sürekli hepsini uzunda yıkıyorum birde kısada denemek istiyorum sıyahları belki degişiklik olur..

rENklilerde annem genellikle bingo kullanıyordu ama bu ara perwoll kullanıyor siyah renklilerde perwollu kullanabilirsin 30 derecede yıka o zaman.

rENklilerde annem genellikle bingo kullanıyordu ama bu ara perwoll kullanıyor siyah renklilerde perwollu kullanabilirsin 30 derecede yıka o zaman.

denicem bakalm cnm ariel denicem birde perwollu denicem herkes burda bana cok yardımcı oldu cok tsk ederm kizlar..

Ben de persil JEL bingo JEL aldım ikisi de tek başına çıkarmadı.sonra donestos leke çıkarıcı da aldım o da lekeleri çıkarmadı. So da kir çöz önerdiler burada o da etki etmedi. Cay lekesi bile çıkmıyor. Yeni tişört çöpe mi gidecek

İndirimleri takip ediyoruz ve genelde Rinso alıyoruz. Ekstra leke çıkarıcı kullanmadan inatçı lekeler çıkmıyor sonuçta, onun haricinde memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…