kısa programla çamaşır mı yıkıyorsunuz? kısa programla hiçbir deterjan temizlemez.nem ariel kullanıyorum ayrıca lekeleri çıkarsın diye ilaveten kosla koyuyorum ki düşün bu da uzun programda yani
Persilin sıvı deterjanını 1 ölçek olarak 30 dk. programda düşük ısda yıkıyorum ve çok memnunum. Yemek çamur lekelerni bile temizliyor. memnun kalmamanıza şaşırdım.
ben sıvı degil toz kullandım hep şimdiye kadar cnm fark var mı ki?
Fark var tabii ki. Toz deterjanın çözülüp ısıyla etkileşip çamaşırları temizleyene kadar vakit geçiyor. Hele ki kısa programda neredeyse çözülmeden işi bitmiş oluyor. Sıvı deterjanların bunlara ihtiyacı yok. İsterseniz soğuk suda yıkayın hemen suda çözülüyor. Kışın çamurlu kotları, çay yemek dökülmüş kıyafetleri bile yıkıyor. Üstelik (iç çamaşırları ve nevresim havlu dışında) en fazla 40 derecede yıkıyorum. Fiyatı biraz fazla olabilir ama ölçeği küçücük yani fazla deterjan gitmiyor.
Sizin makine mucize bence
Bende persil jel kullanıp memnun kalmayanlardanım
Hele beyazları hiç temizlemiyor beni sinir ediyordu
Ne zamanki ariele rahat ettim
Fark var tabii ki. Toz deterjanın çözülüp ısıyla etkileşip çamaşırları temizleyene kadar vakit geçiyor. Hele ki kısa programda neredeyse çözülmeden işi bitmiş oluyor. Sıvı deterjanların bunlara ihtiyacı yok. İsterseniz soğuk suda yıkayın hemen suda çözülüyor. Kışın çamurlu kotları, çay yemek dökülmüş kıyafetleri bile yıkıyor. Üstelik (iç çamaşırları ve nevresim havlu dışında) en fazla 40 derecede yıkıyorum. Fiyatı biraz fazla olabilir ama ölçeği küçücük yani fazla deterjan gitmiyor.
Bizim evimiz sicak 2-3 günde bir terledigimiz icin acıyoruz makineyi ve ayrica günlük degiştiriyoruz üstümüzü yağ yok leke yok :) uzun programda hep caliştirdigim icin 80-90 tl su ve elektirik faturasi gelio.. kisa programda daha iyi bi deterjanla yikamasini istiyorum sadece.. bunda şaşıracak ne var ki yani?
İnternette okumuştum hem de beyaz eşya ile ilgili iş yapanlardan duymuştum kısa programda yıkanan çamaşırlar ve bulaşıklar elektrik ve su faturasını kabarık getirir dediler en iyisi uzun programış annemde beyazları uzun renklileri kısada yıkıyor fatura pek kabarık gelmez bunda makinanın etkiside büyüktür.
ben sürekli hepsini uzunda yıkıyorum birde kısada denemek istiyorum sıyahları belki degişiklik olur..
rENklilerde annem genellikle bingo kullanıyordu ama bu ara perwoll kullanıyor siyah renklilerde perwollu kullanabilirsin 30 derecede yıka o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?