• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasirlardaki pis koku

MaviiDelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
200
102
103
Merhabalar yeni uyeyim benimde bir sikintim var camasirlarimi yikiyorum makinadan cikardigimda mis gibi vernel kokuyor fakat kuruduktaan sonra igrenc bir koku kaliyor deterjanimida degistirdim fakat hala ayni koku kiyafetlerde ne yaptiysam olmadi ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa onerilerini alabilirmiyim

Rüzgarlı havada kurutunca gerçekten o kokuyu bende alıyorum hele de gece sis yaptıysa ... ama güneşli temiz havada kurutunca o koku kalmıyor bende önlemini kötü havalarda farklı bir odada kurutarak alıyorum ..

Deterjanima kadar degistirdim ama hala ayni sorun camasirlari utulerken daha cok aliyorum o kokuyu ayrica

Çamaşırları nereye asıyorsunuz? Evde kurutuyorsanız, geç kuruduğu için nemli halde bekledikçe koku yapıyor.

Kuruttuğunuz odada karşılıklı cam açın, daha çabuk kurur ve koku yapmaz...

Çamaşır askılığı kullanıyorsanız tellerin birbirine çok yakın olmasından kaynaklanıyor olabilir, aralarda bir askı boş bırakın ya da bir tane kalın astıysanız diğerine ince birşey veya iç çamaşırı çorap asın...

Deterjan olarak da ariel sıvının kokusu yoğun ve kalıcı. Üstündeki miktarın yarısı kadar kullanın.

makinadandır belki.
bende de oldu ama bi cins yumuşatıcı var. o yapıyomuş pamuklu kıyafetlere. kullanmıyorum onu:işsiz:

Iceride kurutorum dediklerinizi uygulayacagim cok tesekkur ederim ayrica sorun sadece reklilerimde oluyor beyazlarda oyle bir koku yok
yünlülerde benımde oluyor zaman zzman balkonda kurttuğum zaman is oluyor gliba gerçi çok soba yakan yok ama mangal felan yapan oluyor

ben yumuşatıcı bir tane kullanıyorum o çok güzel
ozelden yazayım size

Merhabalar yeni uyeyim benimde bir sikintim var camasirlarimi yikiyorum makinadan cikardigimda mis gibi vernel kokuyor fakat kuruduktaan sonra igrenc bir koku kaliyor deterjanimida degistirdim fakat hala ayni koku kiyafetlerde ne yaptiysam olmadi ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa onerilerini alabilirmiyim
Canim belki makinenla alakali olabilir makinenin icine biraz biraz karbonat sirke ve azcik limon tuzu at ve boş calistir icinde gormedigimiz yerlerde kir varsa gitsin azcikta sabun rendeliyorum ben guzel oluyor camasirlarda sıkıntı çıkmıyor

Hangi yumusaticiymis cnm acaba o marka vermek yasak degilse soylermsnn
ayyy bingo muydu yaa şuan evde değilim iş yerindeyim ama akşam bakıp mutlaka sabah yazarım buraya.
deli gibi yumuşatıcı alıyodum bi ara bi ton şey var evde ismini değil de şişeyi aklımda tutuyorum :D

Canim belki makinenla alakali olabilir makinenin icine biraz biraz karbonat sirke ve azcik limon tuzu at ve boş calistir icinde gormedigimiz yerlerde kir varsa gitsin azcikta sabun rendeliyorum ben guzel oluyor camasirlarda sıkıntı çıkmıyor

Malesefbdediginide yaptim canim benim ama hala devM ediyor sikayetim

Sadece renklilerde oluyorsa belkide bir kiyafetinizin kumasi yada ipinde koku vardir olurya oyle benim bir kazagim vardi acayip bir kokusu vardi ne yapsam o koku gitmedi oyle bisey olabilirmi acaba

Makineni yagcoz ile calistir miss gibi olur sonra deterjansizda calistir ici temizlebsin. Yom gecmiyor mu 650 tl kurutma al. Birvtanebkoku olmuyor ustune toz deterjan kalintisi da olmuyor

Hangi yumusaticiymis cnm acaba o marka vermek yasak degilse soylermsnn

yumoşun beyaz olanıymış. illet bi yumuşatıcı "bence" en azından kullandım ve asla memnun kalmadım diyebiliyorum.

Benimkindede oluyordu. Kısa programda yıkama. Ön yıkamalı yıka.Birde konsantre yumuşatıcı kullanma birde öyle dene bakalım.birde eğer içeri asıyorsan astığın odanın camını açık bırak en azından ilk yoğun buhat gidene kadar.

Back
X