Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle üstümüze giyince dayanamayıp kirliye atıyoruz geri.Nem & Rutubet kokusu gibi değil mi?
O koku gitmiyor. Ben henuz yontemini bulamadim. Bulan varsa yazsin.
Biraz çekiniyorum açıkçası o tarz şeyleri kullanmaktan makineyi bozmak istemem. Teşekkür ederimÇamaşır suyu koyduğunuz göze bir bulaşık tableti/ sirke/karbonat ekleyin. Aynı şeyi boş makinan içine ekleyin.
Çamaşır suyu koyduğunuz göze bir bulaşık tableti/ sirke/karbonat ekleyin. Aynı şeyi boş makinan içine ekleyin.
Biraz çekiniyorum açıkçası o tarz şeyleri kullanmaktan makineyi bozmak istemem. Teşekkür ederim
Benim makinamda üç göz var.Camasir makinasinda camasir suyunu hangi goze koyuyoruz ki?
Benim makinamda üç göz var.
Biri çamaşır suyu, biri kireç sökücü biride parlatmak için.
Evet hanimefendi araştırmanızı öneririm.Camasir makinanizda?
Evet hanimefendi araştırmanızı öneririm.
Yeni nesil makinalarda oluyor aynı bulaşık makinesi gibi![]()
Aa cok sasirdim. Makinam 2 senelik bizde de var midir acaba
En fazla 1 saat kalmıştır içinde ona güvenerek yıkamadım ben de. Neyse sağlık olsun1 gün bende unuttum makinede çamaşırı hemen geri yıkadım kurutmadan geçti kokusu. Kuruduğu için sindi mi naptı acaba. Yıkayınca geçmediyse kolay kolay geçeceğini sanmıyorum
Aaa 1 saatten hemen koktu mu ilginç ben 1 gün unutmuştumEn fazla 1 saat kalmıştır içinde ona güvenerek yıkamadım ben de. Neyse sağlık olsun![]()