Cikan toz degil ( uzuuuun arastirma ve tecrubelerim sonucu edindigim bilgidir ) dokulenler mikro kumaş parçaları. Parcslanan kiyafetlerin minicik minicik iplikleri yani. O yuzden ne yapsan nafile sadece devrini dusurursen daha az yipranir belki
delircem bu gidişle çamaşırları yıkıyorum evdeki çamaşır askısına asıyorum 2-3 saat sonra toz yumağı gibi.bi de her çamaşırı katlamadan önce çırpıp yerlerine koymak zorunda kalıyorum.neden oluyor anlamıyorum bilen var mı.
deterjanın çok koyulmasından diye duydum az koydum ama yine aynı.bunun bi nedeni olmalı yoksa çamaşır yıkamak bir işkence olmaya başladıl.
bnde de ayni sorun var daha dun servis geldi. yapacak birsey yok diyor. oldugu gibi minik.minik tuyler var. cozum bulabildiniz mi siz ?Bu toz sorununa öözüm bulan var mı acaba? Kiyafetleri elime alır almaz etrafı toz kaplıyor resmen. Deli oluyorum. Sirkeyle yıkadım olmadı, limon tozu ile yıkadım olmadı, kazan temizleme yaptım olmadı. Aklıma da başka bir şey gelmiyor artık, en son servisi aradım. Bakalım onlar ne diyecek.
Makinem arçelik 7103 he bu arada.
benimde ayni sorun var ve bebeğim var. psikolojim bozulmak uzere. siz bulabildiniz mi cozum ?ya kızlar ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım bgn de ütüleyim dedim.. öyle bi toz çıktı ki anlatamam.. odanın hertarafı toz oldu resmen... üstelik sıvı deterjanla yıkadım... şimdi napcam bi daha mı yıkasam anlamadım neden öle oldu...
bnde de ayni sorun var daha dun servis geldi. yapacak birsey yok diyor. oldugu gibi minik.minik tuyler var. cozum bulabildiniz mi siz ?
ben 600 devir yaptim yine ayni. cok sinir bozucu birsey . kazan temizlemek icin servislerde satilandan mi aldiniz .
Ya bende delirmek üzereyim her seferinde çamaşırları silkelemekten kafayı yicem artık. Bundan sonra bende sentetik ayarında yıkayayım bakalım nasıl olacak. Güzel bilgiler edindim burda teşekkürler herkese. Başka çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirimBuraya yazdıktan sonra (ne zaman hatırlamıyorum pek) bir yazıda yazar, servisin kendisine pamuklu programında değil de sentetik programında yıkamasını, pamuklu programının çamaşırları yıprattığını vs yazmıştı. O zamandan beri sentetikte yıkıyorum, başta bir şey fark etmedi ama zamanla baya baya azaldı, şu anda yok denecek kadar az. :) bir de yumuşatıcı yerine sirke kullanıyorum, sanırım o da fark etti.
Evet astım vardı ve toz beni öksürtüyorduYa işe yaramassa diye endişeliyim canım. Çünkü beş ay içerisinde iki makine aldım maliyeti 7 bin lirayı buldu. Açıkçası korkuyorum işe yaramaz diye. Ben aslında bu problemin sebebini bulma odaklıyım anlatabiliyormuyum ? Yani hangi sebepten bir çamaşır bu hale gelebilirki ? Siz kurutma makinesi almadan önce böyle bir sorun yaşadınızmı? Ona istinadenmi aldınız kurutmayı ? Çünkü bu sorunu yaşamayan gerçekten bilemez psikoloji bozukluğu için birebir sebep o derece yani düşünün ! İnsanın gece uyumadan önce son aklına gelen şey sabah kuruyan çamaşırlardan ne kadar toz çıkacağı olabilirmi ? Eğer sizde sadece kurutma amaçlı değilde benimki gibi bir problemden dolayı aldıysanız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?