Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slmhihoyyytyağı kuru fasulyenin suyuda çok güzel çıkarıyor arkdşlar bir gün yolluğuma oğlum bir şişe yağı dökmüş kuru fasulyeyi haşladım suyuna yolluğu bastım sonuç harikaydı tavsiye ederima.s.bu çiçekte sizlere
Arkadaşlar yağ damlayan çamaşırlarınızın (kumaşın cinsi farketmiyor) üzerine hiç korkmadan delta yağçözücü dökün ve makinaya atın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
Eğer leke cok uzun süre durmuşsa aynı işlemi tekrar deneyin.
Ben pantolonuma bir tava yağı dökünce (yağ soğuktu:)) pantolonu gözden çıkardım. Mutfaktaki yağlarda etkili olan yağçözün kumaşta belki etkisi olur diye düşündüm. Ve gerçekten yanılmamışım. Tavsiye ederim.
allah iyiligini versin arkadasim gece gece beni güldürdün ya rabbimde seni her zaman güldürsün kaydirigubbakcemile5 keske bi faydasi olsa ne guzel incecik olurdum bende :dance: