• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasırda Yağçöz Mucizesi

xixlxixm_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
13
0
86
53
Antalya
Arkadaşlar yağ damlayan çamaşırlarınızın (kumaşın cinsi farketmiyor) üzerine hiç korkmadan delta yağçözücü dökün ve makinaya atın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
Eğer leke cok uzun süre durmuşsa aynı işlemi tekrar deneyin.
Ben pantolonuma bir tava yağı dökünce (yağ soğuktu:)) pantolonu gözden çıkardım. Mutfaktaki yağlarda etkili olan yağçözün kumaşta belki etkisi olur diye düşündüm. Ve gerçekten yanılmamışım. Tavsiye ederim.

Gereksiz bir kumaşta deneyebilirsiniz.:kahve:

Denedim ve sonuca inanamadım. Kardesimin gömleğinde denedim işe yarıyor gerçekten :teytey: cok teşekkürler a.s.

ya benim eşim yepyeni tişörtünü arabanın kapısına sürmüş binerken. siyah yağ lekesi gibi bi leke kolu boydan boya leke olmuş. rengi de mavi bi tişört . ona o dediğinizi yapsam olur mu acaba?

ya benim eşim yepyeni tişörtünü arabanın kapısına sürmüş binerken. siyah yağ lekesi gibi bi leke kolu boydan boya leke olmuş. rengi de mavi bi tişört . ona o dediğinizi yapsam olur mu acaba?

Beklediğin hata canım.(15-20 dk beklet sonra makinaya at) Zaten o tişörtü gözden cıkarmadınmı ? Ama sonuç iyi olacak emin ol a.s Cıkmazsa işlemi tekrar dene yerimseniben

kızlar ben de benzin ile yapıyorum aynı işlemi. eşimin pantolonuna hem de yeni almıştık bir kavanoz sıvı yağ döküldü, benzin döktük üstüne az çitiledik ve kuruduğunda gözlerime inanamadım.

Arkadaşlar yağ damlayan çamaşırlarınızın (kumaşın cinsi farketmiyor) üzerine hiç korkmadan delta yağçözücü dökün ve makinaya atın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
Eğer leke cok uzun süre durmuşsa aynı işlemi tekrar deneyin.
Ben pantolonuma bir tava yağı dökünce (yağ soğuktu:)) pantolonu gözden çıkardım. Mutfaktaki yağlarda etkili olan yağçözün kumaşta belki etkisi olur diye düşündüm. Ve gerçekten yanılmamışım. Tavsiye ederim.

Gereksiz bir kumaşta deneyebilirsiniz.:kahve:

yağçöz diğer çamaşırlara zarar wermiyomu tek başına atmıııcaz heralde çamaşırı yazık

yagcözü ben hep kullanirim cok etkili ama camasirda hic kullnmadim bi denicem ama sanirim ise yarar cünkü en inatci yaglari bile söküp atiyoyerimseniben

Bir yaşıma daha girdim... o-o
KK sayesinden neler öğreniyoruz

teşekkürler paylaşımın için böyle bişey henüz gelmedi başıma..
ama aklımın bir köşesinden olsun..

bende bu yazılanlara inanarak denedim ve sonuç hüsran şimdi hiç giyilecek gibi değil bluzum.yağlı yere döktüm yağ çözüyü yıkadım makinadan çıkarınca sanki tişörtün 5-6 yerinede yağ sıçramış gibi olmuş sanırım yağ çözün değdiği diyer yerler yıpranmış lekeli gibi olmuş.eskiden en azından evde giyebiliyordum yazık oldu.

ben de anwey in yağ çözücüsünü sprey gibi püskürtmeli bir kaba koyup eşimin yağ dökülen gömleklerine sıkarak makinaya atıp yıkadım hiç bir şey kalmadı,temizlendi ama her yağ çözücüyü renkli çamaşırlarda kullanmamak lazım çamaşır suyu katkılı olabilir.

delta markami oluyor? marka önemli degil dimi bu islemde? benimde bi kac kiyafetim varda yag lekeli denemek istiyorum mutlaka

Back