Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugun karbonat ve beyaz sirke ile bi boş çalıştırdım bulaşık makinesini. normal zamanda yağları çıkartıyor mu ki ya?Bir programda izlemiştim, en çok deterjan tüketen toplum olduğumuzu ve makinaların ömrünü tepeleme doldurarak kısalttığımızı.
Makinayla verilen şeffaf deterjan ölçeğinin gayet yeteceğini kurulum yaparken de söylemişlerdi.
Çocuklarım olduktan sonra deterjan konusunda hassaslaştık, iki ay önceye kadar çamaşır deterjanı hariç evde (banyo çamaşır suyu tabi) pek bir şey kullanmıyorduk.
Sirke, karbonat, soda, sıvı arap sabunu ve organik frosch marka ürünleri tercih ediyordum.
Bulaşık makinesine karbonat döküp, parlatıcı gözüne sirke koyduğunuzda o tabakların nasıl pırıl pırıl olduğuna inanamayacaksınız.
Daha az deterjan, daha çok sağlık.
kuzum ben tamamen göz kararı koyuyorum çok kirli olmayan yani bir kez giyip sırf sigara kokusundan yıkanan çamaşırlara yarım çay bardağından bi tık fazla koyuyorum. kirli olanlara da bir tam çay bardağından biraz fazla.Güncel![]()
İnanın çıkarıyor, tertemiz yapıyor.ben bugun karbonat ve beyaz sirke ile bi boş çalıştırdım bulaşık makinesini. normal zamanda yağları çıkartıyor mu ki ya?
Birde iç çamaşırlarını ayrı mı yıkarsınız yoksa renklileri renklilerle beyazları beyazlarla mı ?
Birde mutfak bezlerini ayrımı yıkarsınız yoksa beyazlarla beraber mi ?
Sizin maaş deterjana gidiyor deseneBi çift çorap yıkasam en kötü yarım cay bardagı gider
Gercekten temizleniyormu o kadarla ?
Yerleri silmek için ne sirkesi kullanıyorsunuz, farkediyor mu?Bir programda izlemiştim, en çok deterjan tüketen toplum olduğumuzu ve makinaların ömrünü tepeleme doldurarak kısalttığımızı.
Makinayla verilen şeffaf deterjan ölçeğinin gayet yeteceğini kurulum yaparken de söylemişlerdi.
Çocuklarım olduktan sonra deterjan konusunda hassaslaştık, iki ay önceye kadar çamaşır deterjanı hariç evde (banyo çamaşır suyu tabi) pek bir şey kullanmıyorduk.
Sirke, karbonat, soda, sıvı arap sabunu ve organik frosch marka ürünleri tercih ediyordum.
Bulaşık makinesine karbonat döküp, parlatıcı gözüne sirke koyduğunuzda o tabakların nasıl pırıl pırıl olduğuna inanamayacaksınız.
Daha az deterjan, daha çok sağlık.
Beyaz sirke diyorlar ama elma sirkesi kullanıyorum ben her şeye.Yerleri silmek için ne sirkesi kullanıyorsunuz, farkediyor mu?
Bide bulaşık tableti koyduğumuz yere mi karbonat döküyorsunuz? Bide miktarlarını da yazar mısınız size zahmet![]()
Teşekkür ederim hızlı cevap içinBeyaz sirke diyorlar ama elma sirkesi kullanıyorum ben her şeye.
Daha doğrusu eşim onu biliypr bir tek, sirke deyince onu alıyor
Frosch markanın direkt sirkeli temizlik deterjanı var, onu sulandırıyoruz yere.
Bittiğinde elma, üzüm farketmiyor ne bulursam onu döküyorum.
Karbonatı da deterjan gözüne yarım koyuyorum, bir tatlı kaşığı kadar da bulaşıkların üzerine serpiyorum.
Yalnız benim makinam biraz küçük, tam entegre ankastre.
Siz isterseniz tam doldurun gözü ve bir kere deneyin.
ne kadar çok deterjan koyuyorsun cok sasırdımYani benimde 9 kg dolu olur hep deterjan gözünü taşana kadar dolduruyorum daha içinede biraz döküyorum,
Sıvıda kapak büyüklügü ne kadar ki sizin ?