Çamaşır Topu

eylul25

Hayırlısı ile İnşallah
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
686
1
96
Bursa
Bi kaç kere maillerimde gördüm önemsemeyip silmiştim
Bugün yine mail gelmiş çamaşır topu ile ilgili biraz baktım ilgimi çekti ama yinede tereddütte kaldım
Çamaşır topu kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı?
Bildiklerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

bende merak ediyorum

arkadaşalr kesinlikle almayın.ben yeni aldım kullandım ama hiç etkisi olmuyor..beyazları yıkadım gömlerlerin yakaları oldugu gibi çıktı...ben tavsiye etmem almayın hepsi para tuzagı.

arkadaşalr kesinlikle almayın.ben yeni aldım kullandım ama hiç etkisi olmuyor..beyazları yıkadım gömlerlerin yakaları oldugu gibi çıktı...ben tavsiye etmem almayın hepsi para tuzagı.

kesinlikle alma arkadaşım parana yazık..

Sağol abuhayatçım banada çok mantıklı gelmese de bi çok yerde reklamını görünce acaba dedim.

Ben beyaz ve açık renk çamaşırlarıma 1 yemek kaşığı kadar deterjan ekliyorum ama diğerlerini sadece topla yıkıyorum ve çok memnunum. Takdir edersinizki bazı lekeleri deterjan bile çıkarmıyor. Onlara ön işlem uygulayıp atıyorum makinaya. Yalnız piyasadaki ucuz olanları değil hologramlı ve nanomatik marka olanını kullanmanızı tavsiye ederim.

Not: Ben ev temizliğimde ekolojik deterjanlar kullanarak ve çöplerimi ayrıştırıp geri dönüşüm kutusuna atarak bi nevi doğaya verdiğim zararı en aza indirmeye çalışıyor çevreme ve çocuklarımada bu bilinci aşılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…