Çamaşır suyu zehirlenmesi

Kusun. Zararlı madde içildiğinde kusulursa yemek borusuna zarar verir. Siz koklamışsınız.

Hayır daha iyi gelir size. Kardeşim küçükken su diye içmişti kusmustu sonra doktorada gitmistik. İyiki kusmus demişlerdi.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Asla zararlı madde içildikten sonra kusulmaz. Vücuda iki kez zarar vermiş olursunuz. Bir içerken bir de aynı maddeyi mideden çıkarırken.

Açık hava alın devam ederse doktora gidin. Şu anda tam hatırlayamadım da zehirlenen kişiye yoğurt yediriliyor diye biliyorum

Wc temizleyici jeller var
Wc için olduğundan çok daha fazla temizliyor
Çamaşır suyu belki tuvaletin içine dökülür yıkanır fakat heryere sıkmak gerçekten çok zararlı
Bende sizin gibiydim ama değmiyor inanın
Zehirlendiğimizle kalıyoruz ve yaşlılıkta çekilecek hastalık biriktiriyoruz

oncelikle cok gecmis olsun, ben de yasadim bunu bir kac kere, sonrasinda grip gibi hastalik takip etti. her seferinde kullanmicam su mereti desem de tutamiyorum kendimi.

İyi ki yazdınız.

Çok kirli tuvaleti bile tertemiz yapıyor, koku da sıfır.
Biraz döküp bekletiyorum, sonra az daha döküp fırçalıyorum bitti gitti. Ne kireç kalıyor ne de inatçı sararma lekeleri, profesyonel işi kar gibi bembeyaz çıkıyor.

Çamaşır suyu evde ne hikmetse şişe şişe var, daha kapağı açılırken eziyete başlıyor, bir işe de yaradığı yok.

Derz desen daha profesyonel temizleyiciler var, yer desen zaten gerek yok. Hijyen desen kullanım ömrü çok kısa, hiç açılmamışken bile 6 ay sonra etkisi azalıyor (pek bilinmez bu), koca şişe nasıl bitecek? Üretim tarihinden itibaren altı ay, açıldıktan sonra değil, pek de bir nazik kendisi.

Bulaşık makinesini çamaşır suyuyla yıkamayın diye ciddi ciddi açıklama yaptı satıcı bana.

Türk marketlerinden bir ürün kaldır deseniz çamaşır suyunu seçerim, bu kadar başa bela ama çok kullanılan başka bir ürün de yoktur.

Çamaşır suyuna laf ettim, rica ederim beni öldürmeyin, az dövmek serbest.

Ama beni tokatlarken arada üretim tarihlerine de bakın, kullanılacaksa çok yeni olması lazım, o koku çekilecekse bir işe yarasın en azından.

Lalekiran nasil oldunuz? Camasir suyunu mumkun mertebe az kullanmaya calisin cigerlere inanilmaz derecede zarar veriyor. Bir daha ki sefere kullandiginizda kapi ve pencereleri acik tuttun maskenizi takin ve azar azar kullanin. Cok dokmenin kimseye bir faydasi yok. Diger uyelerde bahsetmisler ozel wc temizleyicileri var hatta bunlarin dogal olanlari var ozellikle evde kucuk cocuk oldugu icin bunlara yonelmeniz daha saglikli olur.

Lavaboyu wc temizleyiciyle temizliyorum oda her zaman değil temizse sıvı el sabunuyla şöyle bir geçiveriyorum
Zamanla lavabo çeşmesinin etrafı kararıyo oralarada wc temizleyici döküp 1 gece bekletiyorum o pis görüntü gidiyor
Zaten herkes tuvalet eğitimini almış durumda ne kadar pis mikrop olabilirki
Çamaşır suyuna o kadar gerek yok
Ben genelde mutfakta kullanıyorum lavabo tezgah kokuşan bezler için onda bile sıkıp terkediyorum 10 dk sonra girip temizliyorum cam kapı mutlaka açık oluyor mutfak kapısını kapatıyorum
Plastik kaplara vsde kullanıyorum et türü pişmiş tencere vs
Ama çok rahatsız etmeyecek kadar döküyorum
Yerleri silerkende çok az bi miktar döküyorum kokusu rahatsız etmiyo yani
Ama wcde banyoda kullanmıyorum

lavabolari, kuveti neyle temizliyorsunuz?

Lavabonun durumuna bağlı.
Eğer zaten temizse ve sadece mikrop öldüreceksek alkol bazlı hijyenik sıvı temizleyicisi kullanıyorum, ömrü çok daha uzun. Mutfak yüzeyleri için de kullanıyorum.

Ancak genelde öyle olmuyor illa ki yapışmış inatçı minik kıllar vs oluyor. O zaman ıslattıktan sonra jel temizleyici döküyorum biraz bekletince ovalamaya pek gerek duymadan kendisi söküyor zaten, suyla gönderiyorum.

Zaten çamaşır suyunu bırakmamın nedeni de jeller, inatçı lekelerde sıvı temizleyicilerin etkisi az oldu maalesef, bildiğiniz pril/fairy bile daha iyi temizledi.

Acelem varsa jeli az sürüp bir ovalıyorum, suyla gönderiyorum, hemen lekeler sökülüveriyor. Özellikle musluk başlıkları için mikrofiber bezle kurulayın, sinir bozucu damla lekelerinin kalmadığını göreceksiniz.

Herkese çok teşekkürler. Kustuktan sonra yine tam iyi hissetmedim ama içmediğim için kendimi sakinleştirdim. Sizin de mesajlarınız sayesinde bir şey olmayacak diye düşündüm. Temiz havaya çıktım tüm evi de havalandırdım. Sonra uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…