Cama çıkın veya balkona içeride durmayın temiz hava almalısınız kusmanız gerekiyorsa kusunHerkese iyi geceler. Aşırı midem bulanıyor stres ile sakinleşemedim sanırım. Tuvalet yıkarken Domestos u fazla kullandım sanırım kullanırken de tuvaletin kapısı kapalıydı. Temiz havaya çıkmaya çalıştım ama ayran da içtim hata mı ettim .şu anda kusasım var kusmalı mıyım emin değilim.
Bende az önce sizin gibi banyoyu lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım ama genelde maske takıyorum önce döküp ovalayip 10 dk bekletiyorum sonra içeri girip hızlıca yıkıyorum. Benim bile başıma ağrı girdi oturdum bı kahve içtim balkonda. Kusun bence iyi gelir.Herkese iyi geceler. Aşırı midem bulanıyor stres ile sakinleşemedim sanırım. Tuvalet yıkarken Domestos u fazla kullandım sanırım kullanırken de tuvaletin kapısı kapalıydı. Temiz havaya çıkmaya çalıştım ama ayran da içtim hata mı ettim .şu anda kusasım var kusmalı mıyım emin değilim.
Kusmak zarar verir mi korkuyorumBende az önce sizin gibi banyoyu lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım ama genelde maske takıyorum önce döküp ovalayip 10 dk bekletiyorum sonra içeri girip hızlıca yıkıyorum. Benim bile başıma ağrı girdi oturdum bı kahve içtim balkonda. Kusun bence iyi gelir.
Hayır daha iyi gelir size. Kardeşim küçükken su diye içmişti kusmustu sonra doktorada gitmistik. İyiki kusmus demişlerdi.Kusmak zarar verir mi korkuyorum
Kusmak zarar verir mi korkuyorum
Kusmak sizi rahatlatır, zehirlenenleri kusturmaya çalışırlar.Kusmak zarar verir mi korkuyorum
Kustum ev 1 saattir havalandırılıyor aslında evde koku kalmadı ama genzimde hala o koku var. Tek sayılırım oğlum var 2 buçuk yaşında. Abim indi üst katta oturuyor.
Ama hala sakinleşemedim sanırım
Hayır daha iyi gelir size. Kardeşim küçükken su diye içmişti kusmustu sonra doktorada gitmistik. İyiki kusmus demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?