Çamaşır suyu zehirlenmesi

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133
Herkese iyi geceler. Aşırı midem bulanıyor stres ile sakinleşemedim sanırım. Tuvalet yıkarken Domestos u fazla kullandım sanırım kullanırken de tuvaletin kapısı kapalıydı. Temiz havaya çıkmaya çalıştım ama ayran da içtim hata mı ettim .şu anda kusasım var kusmalı mıyım emin değilim.

Cama çıkın veya balkona içeride durmayın temiz hava almalısınız kusmanız gerekiyorsa kusun

Bende az önce sizin gibi banyoyu lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım ama genelde maske takıyorum önce döküp ovalayip 10 dk bekletiyorum sonra içeri girip hızlıca yıkıyorum. Benim bile başıma ağrı girdi oturdum bı kahve içtim balkonda. Kusun bence iyi gelir.

Kusmak zarar verir mi korkuyorum

Temiz hava alın, içeride durmayın, havalandırın.
Şu anki problem kimyasalı soluyor olmanız, ayran ancak mideyi etkiler etkisi sınırlı.

Çamaşır suyunu alkol bazlı temizliyiciler ile karıştırırsanız çok zararlı gazlar oluşur, domestos ile başka temizlik ürününü karıştırdıysanız burayı okumayı bırakın hemen acile gidin.

Kusmak zarar verir mi korkuyorum

Zehirli maddeyi içmemişsiniz, solumuşsunuz bu nedenle kusarken yemek borunuzu yakacak bir madde de yok. Kusarken nefes borusuna kaçmadığını varsayarsak zararını göremedim.

Ancak oturup zehirli tuvalete geri dönmeyin, dışarıda kalın.

Kustum ev 1 saattir havalandırılıyor aslında evde koku kalmadı ama genzimde hala o koku var. Tek sayılırım oğlum var 2 buçuk yaşında. Abim indi üst katta oturuyor.
Ama hala sakinleşemedim sanırım

Kustum ev 1 saattir havalandırılıyor aslında evde koku kalmadı ama genzimde hala o koku var. Tek sayılırım oğlum var 2 buçuk yaşında. Abim indi üst katta oturuyor.
Ama hala sakinleşemedim sanırım

114 Alo Zehir hattı var, cevap gelir mi diye bir deneyin isterseniz. Çok geçmiş olsun.

Neden okadar çok dönüyorsunuz ki?
Bide 2 yaşında çocuk var yazmşsnz yazık o yavrunun bile ciğerleri çekiyor o zehri..
Azcık zararlarını araştırın, ve lütfen bidaha zehirlenecek kadar çok dökmeyin
Geçmiş olsun

Açık hava alin devam ederse doktora gidin. Ayrıca bu kadarkimuasal kullanmayın. Sağlığa yazık. Tuvalet taşının beyazligindan daha önemli sağlığımız. Çocuğunuz da tabi
Ben kullanmıyorum çamaşır suyu bi eksiklik hissetmiyorum.

Hayır daha iyi gelir size. Kardeşim küçükken su diye içmişti kusmustu sonra doktorada gitmistik. İyiki kusmus demişlerdi.

Sizin bahsettiğiniz durumlarda kusturmamak lazım, yemek borusu iki kez hasar görmemesi adına sağlık kuruluşuna başvurup onlara bırakmak gerekiyor. İlk yardım bilgisi olarak ekliyeyim. (sonuçta tıpta da güncelleme yapılıyor)

Ancak arkadaş içmemiş o sebeple kusup kusmaması farketmez, yemek borusu iki kez kimyasaldan etkilenmesi ile ilgili bir durum söz konusu değil.

bır daha kusmayın lutfen boyle zehırlenmelerde kusturulmaz balkona falan cıktıgınızda da kenarda durmamalısınız ayakta durmamalısınız bılınc veya denge kaybı olursa asagı duser ölürsünüz balkonda oturur veya yatar sekılde olmanız gerekıyor temız hava almanız gerekıyor baktınız kı gecmedı sızı bırının hastaneye goturmesı gerekıyor boyle durumlarda

Su zehiri evinize sokmayın. Olmayincada gayet guzel temizlik yapiliyor. Gecmis olsun

Off şu temizlik maddelerinden nefret ediyorum özellikle çamaşır suyu...bi damlanin kokusu bile tıkıyor
Hele o asperoxmudur nedir tene bir gıdım değsin orası 5 dk felç
Ciflerle aram iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…