Çamaşır suyu ve boğaz enfeksiyonu

aymarlaskano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
14
0
26
Arkadaşlar ben çamaşır suyu ile bulaşık yıkadım ve oda boğazlarımı tahriş edip iltihap yaptı hastaneye gittim deposilin yazdı fakat en ufak bi hafifleme bile olmadı bak sarımsak karışımı tuzlu gargara vs çoğu şeyi denedim ama hiç geçme yok bana bı çare söyleyin nolur ne yapabilirim boğazım bembeyaz geçmiyor ne yapsam

Doktor gargara yazmış mıydı?

Doğal gargara için adaçayı çayını 7 dk kadar demleyip suyuyla gargara yapabilirsiniz. İçine biraz karbonat ve tuz da katabilirsiniz.

Teşekürler hayır yazmadı bitki çayları bile ictim ama geçmiyor 2 çocuk var evde onlara zar Zor bakıyorum acısından

Adaçayı gerçekten birebir boğa enfeksiyonuna günde 2-3 büyük kupa için limonla ve gargara yapın.

Adaçayı gerçekten birebir boğa enfeksiyonuna günde 2-3 büyük kupa için limonla ve gargara yapın.
Karaciğer veya östrojenle ilgili sorunu varsa içmek kötüleştirebilir. Gargara yapıp tükürmesi daha mantıklı.

Teşekürler 4 gündür ne yapsam geçer diye düşünmekten yoruldum buraya yeni üye oldum sizlerden bilgi alabilmek için
Herhangi bir iyileşme olmazsa yarın öğleden önce kontrole gidin, pazartesi öğleden sonrası ve salı resmi tatil. İlaç değiştirir veya yenisini yazar doktor. Öksürük de varsa iyileşmeye başlasa bile yine tahriş oluyordur. Penisilini aynı saatte alın veya vurulun. Geçmiş olsun.

Kekik de etkili olur. Covid zamanı patlamıştı. İçmesi sıkıntı yapabilir. Onu da gargara olarak kullanın.

Herhangi bir iyileşme olmazsa yarın öğleden önce kontrole gidin, pazartesi öğleden sonrası ve salı resmi tatil. İlaç değiştirir veya yenisini yazar doktor. Öksürük de varsa iyileşmeye başlasa bile yine tahriş oluyordur. Penisilini aynı saatte alın veya vurulun. Geçmiş olsun.

Kekik de etkili olur. Covid zamanı patlamıştı. İçmesi sıkıntı yapabilir. Onu da gargara olarak kullanın.
Öksürük yok çok şükür çok teşekkür ederim

Doktor boğazıma baktı normal enfeksiyon değil antibiyotik ile geçmez dedi deposilin yazdı bence beta olsa söylerdi sanki inşallah öyle bişey değildir
beta oldugunu söylemesi icin cubuk test yapmasi lazimdi zaten ki eğer beta iseniz evde cocuklariniz varmış çok izole yaşamaniz lazim iste cataldir bardaktir tabaktir guzelce dezenfekte edilerek yikanmali vs. ağır bir hastalık beta kolay kolay da gecmiyor yani.

X