Canim benimde testim seninki gibioldu acaba gecen ay hamilemiymisinBenimki boyle oldu ya acaba hamile miyim yardimci olur musunuz ???
Aynen canimÇamaşır suyunu denedik arkadaşımla ben bebek istiyorum arkadasimsa bebek düşünmüyor ikimizdede kabardı bende bu testler fasafiso
Yaaaa ben de şimdi yaptimm bakabilir misiniz ? :)23 sayfanın hepsini okuyup gaza gelip bende yaptım sonuç mükemmeeeel eğer doğruysa hamileyim...
eşim çok ümitlenme bu ne biçim bi test cahil cahil iş yapma desede ben ona inanamamayı seçtim zavallı kocam da tamam banada yapalım sonucu gör dedi eğer doğruysa eşimde hamileee
aramızda ciddi anlamda köpürme farkı vardı.. benimki taşacak duruma geldi fakat onunkide çok köpürdü..
yiyip içtiğimiz şeylerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
yinede eğer hamileysem yazcam buraya hiç yoktan eğlence
Ben çok fazla taşacak gibi kabarirsa negatif bira köpüğü gibi kabarma olunca pozitif diye biliyorum.Yaaaa ben de şimdi yaptimm bakabilir misiniz ? :)
Ben denedim bende köpürdü hamile olmayan bi arkadaşımda da denedim onda da köpürdü yani hiç alakası yok çamaşır suyu ile canımNe kadar doğruluk oranı vardır sizce bunun????
Ben denedim bende köpürdü hamile olmayan bi arkadaşımda da denedim onda da köpürdü yani hiç alakası yok çamaşır suyu ile canım
Evet o yüzden en güzeli adetin gecikmesini beklemek , şunu farkettim ki sende bebis isteyenlerden ve ugrasanlardansın bende öyleyim okumaktan kafayı yedim bu tür sayfaları tedaviler falan derken çok yıprandım yarında rahim filmi çekilecek hayırlısı olsun hakkımız dabende hamile olmayan birinde denedim köpürdü onunda
Evet o yüzden en güzeli adetin gecikmesini beklemek , şunu farkettim ki sende bebis isteyenlerden ve ugrasanlardansın bende öyleyim okumaktan kafayı yedim bu tür sayfaları tedaviler falan derken çok yıprandım yarında rahim filmi çekilecek hayırlısı olsun hakkımız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?