- 19 Ağustos 2019
- 1.363
- 2.256
- 31
-
- Konu Sahibi ikincielci
dediğim gibi kullandım ama faydası yokDeterjan direkt kokar mi bilmiyorum ama yumastici col guzel kokuyor. Annem camasir asinca yan konusu hosuna Gotti diye almisti aynisindan. Esimin ailesinde geldigimde kayinvalidem kizim valizin bile kokuyor derdi annemden aliskanlik bende yumos extra lilyum&lotus kullaniyorum. Havu carsaf vs mis gibi kokuyor. Komsantre zaten bi tik koyinca bile kokuyor. Deneyin mutlaka. Bir de camasiri cok bekletmeden toplamakta kokuyu hapsettiriyor :)
Benim de koyu renklilerim kötü kokuyor, sebebi ne acaba kalitesiz boya falan mı?Bende kokmasin istiyorum camasirlar ozellikle bisey yapmiyorum cok az yumusatici koyuyorum baya kokuyor cok rahatsiz oluyorum. Neden koyuyorum peki cunku benim siyah camasirlarim kuf gibi bisey kokuyor artik kokan giysilerimizi cope atmaktan yenilerini almaktan biktik bu kokudan kurtulamiyoruz sebebini bulamiyorum esimde yumusatici koy diyor mecburen koyuyorum of bende bu konuda cok dertliyimkusura bakmayin sizin konunuzla alkasi yok ama kokmasi saglikli degilki hem bir aeyin parfum falan kokmasi onun temiz oldugu anlamina gelmez
Bende kokmasin istiyorum camasirlar ozellikle bisey yapmiyorum cok az yumusatici koyuyorum baya kokuyor cok rahatsiz oluyorum. Neden koyuyorum peki cunku benim siyah camasirlarim kuf gibi bisey kokuyor artik kokan giysilerimizi cope atmaktan yenilerini almaktan biktik bu kokudan kurtulamiyoruz sebebini bulamiyorum esimde yumusatici koy diyor mecburen koyuyorum of bende bu konuda cok dertliyimkusura bakmayin sizin konunuzla alkasi yok ama kokmasi saglikli degilki hem bir aeyin parfum falan kokmasi onun temiz oldugu anlamina gelmez
Bazı siyah çamaşırlar makineye çok doldurunca kokuyor,yada makinede çok bekleyince.On yıkamalı yıkayın ve biter bitmez hemen asin makinede sepette bekletmeyin.Benimde birkaç kıyafetim bu şekilde kokuyordu boyle cozum buldumBende kokmasin istiyorum camasirlar ozellikle bisey yapmiyorum cok az yumusatici koyuyorum baya kokuyor cok rahatsiz oluyorum. Neden koyuyorum peki cunku benim siyah camasirlarim kuf gibi bisey kokuyor artik kokan giysilerimizi cope atmaktan yenilerini almaktan biktik bu kokudan kurtulamiyoruz sebebini bulamiyorum esimde yumusatici koy diyor mecburen koyuyorum of bende bu konuda cok dertliyimkusura bakmayin sizin konunuzla alkasi yok ama kokmasi saglikli degilki hem bir aeyin parfum falan kokmasi onun temiz oldugu anlamina gelmez
Bilmiyorum ama eski olan seyler genelde kokuyo ve asla temizlenmiyo diger kiyafetlerede bulasiyor koku bu yuzden atiyoruz artik esimin butun atletlerini attik sira benimklerde benimilere bulasti :/Benim de koyu renklilerim kötü kokuyor, sebebi ne acaba kalitesiz boya falan mı?
Sorun sadece siyahlarda malesef cok farkli deterjanlar denedim deterjanla alakasi yok sanirim. Makinemi makine temizleyiciyle temizliyorum lastiklerinide temizliyorum ama bir sure sonra yine oluyor su ara baya temizlik yaptım biraz iyilesti kokan herseyide attik zaten. Bakalim tekrar olursa belki makinedendir bilmiyorumkiSiyahları farklı bir deterjanla mı yıkıyorsunuz?
Küf kokusu genelde makinadan kaynaklanır. Makina lastiğinin özellikle içini çamaşır suyuyla silin, filtrelerini çıkarıp temizleyin, sonra sirkeyle yüksek ısıda boş çalıştırın. Her yıkamadan sonra lastiği kurutun ve kapağı tam kapatmayın aralık bırakın. Ama sorun sadece siyahlardaysa ya kullandığınız deterjandan ya da seçtiğiniz giysilerin kumaşından kaynaklanıyordur.
İnsallah bende oyle yapmaya calisiyorum ama bazen duzeliyor bazen tekrarliyorBazı siyah çamaşırlar makineye çok doldurunca kokuyor,yada makinede çok bekleyince.On yıkamalı yıkayın ve biter bitmez hemen asin makinede sepette bekletmeyin.Benimde birkaç kıyafetim bu şekilde kokuyordu boyle cozum buldum
Sorun sadece siyahlarda malesef cok farkli deterjanlar denedim deterjanla alakasi yok sanirim. Makinemi makine temizleyiciyle temizliyorum lastiklerinide temizliyorum ama bir sure sonra yine oluyor su ara baya temizlik yaptım biraz iyilesti kokan herseyide attik zaten. Bakalim tekrar olursa belki makinedendir bilmiyorumki
bingo da kullandım konu yumuşatıcı değil bence :)Bingo'nun Sümbüllü yumuşatıcısını dene, gel teşekkür et.
Makinenin içi mi temiz değil acaba? Ağız bakım suyuyla boş olarak çalıştırmayı denedin mi?bingo da kullandım konu yumuşatıcı değil bence :)