Çamaşır ve Kurutma Makineleri çamaşır makinesi tavsiyesi

ayca0750

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
182
0
46
Antalya
Selamlar arkadaşlar ve ablalarim.ben yeni evlenicem ve çamaşır makinesi alicam.yorumlara baktim herkes farkli bir model oneriyor.sizin yorumunuz nedir nelere dikkat etmeliyim.bu arada sekiz kg lik almayi düşünüyorum

Benimki bosch, 8 kiloluk. Ben kurutma, buharlı temizleme özelliği fln aramadım, yani çok kompleks bi makina istemiyordum zaten. Kolay ütüleme, elde yıkama programı, 15 dk'lık kısa programı ve yıkama zamanını yarıya indirme özelliklerinden dolayı bu makinayı seçtim. Modelini tam hatırlamıyorum. Ama çok memnunum, tavsiye ederim :34: sanırım was 20461 olabilir modeli, emin değilim. $çamaþýr mak.webp

Teşekkürler cevaplarınız için:) :) aslinda bosch en iyisi ama fiyati pahalı geliyor işte. Arçelik nasil biliyor musunuz

Selamlar arkadaşlar ve ablalarim.ben yeni evlenicem ve çamaşır makinesi alicam.yorumlara baktim herkes farkli bir model oneriyor.sizin yorumunuz nedir nelere dikkat etmeliyim.bu arada sekiz kg lik almayi düşünüyorum

ben arçelik almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı. arçelikte nova serisi var renk çeşitliliği olan model oldukça kaliteli. arıza istatistiklerine bakıldığında o makine en sorunsuz olanı onu tavsiye ederim.:1:

kayseri forumdan #hotpoint AQ93F29X model çamaşır makinesi aldım. ürünü satarken super silent model olduğunu ve hiç ses çıkarmadığını sadece sıkmada biraz ses olduğunu söylediler.makinenin bu özelliği çok hoşumuza gitti. ancak eve gelen makine aşırı gürültülü çıktı. özellikle yıkama aşamasında gürültü yapıyor.sıkma aşamasında ortalığı yıkıyor. şikayetimizi servise ve bayiye bildirdim. iki kez servis geldi ancak sesin normal olduğunu söyledi. ayrıca üstüne servis ücreti istedi. #hotpoint in çamaşır makinesini asla tavsiye etmiyorum. müşteri hizmetlerinden gelip desibel ölçümü yapmalarını istedim. servis elemanı normal diyorsa normaldir dedi. kime göre normal bunu nasıl ölçeceğiz? kesinlikle hotpoint tercih etmeyin asla ve asla.. o kadar pişmanım ki keşke 3 kuruş fazla verip başka bişey alsaydım. merdaneli makine bile daha iyidir.

Birbirinden Çeşit Markaları ve Modelleriyle Uygun Fiyatlarıyla Göz atmanı Tavisye Ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel CMH-XXL 9310 TL marka çamaşır makinesi kullanan var mı nasıl Bi model memnun olan olmayan herkesin yorumlarını bekliyorum bugun aldık annemin ve benim begenim üzerine çeyiz için aldık yorumları çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler 😊

Back
X