Çamaşır makinesi çamalırlar üzerinde çamur gibi balçık gibi lekeler bırakıyor sinirden çıldırmak üzereyim.

uzakdiyarlar7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
71
33
38
Çamaşırlar yıkanıyor güya çıkarıyorum siyah siyah çamur gibi pislikler var çırpıyorum çırptıkça dökülüyor.Servisi aradım kazan temizleme yapın bir makine temizleyici alıp diyor aldım yaptım yine aynı siyah çamur balçık gibi pislikler aynı durumu yaşayıp çözüm bulan oldu mu?

Çamaşırlar yıkanıyor güya çıkarıyorum siyah siyah çamur gibi pislikler var çırpıyorum çırptıkça dökülüyor.Servisi aradım kazan temizleme yapın bir makine temizleyici alıp diyor aldım yaptım yine aynı siyah çamur balçık gibi pislikler aynı durumu yaşayıp çözüm bulan oldu mu?

Ben hiç böyle bir şeye denk gelmedim. Bu çamaşır makinesinin lastiği var kenarlarda, o kenarların arasına giren şeyler oluyor. O arasını temizleyin.

Cırptıkça dökülüyorsa bazı eşofman,hırka vb kumaşların iç kısımları dökülüyor yıkanırken o tip bir sorun olmuş olabilir diye düşündüm.
Oğluma e bebekten 2 eşofman alti almıştım,iç kısımları pamuklu gibiydi baya döküldü yapıştı diğer giysilere oradan biliyorum. Ben boş temizleme yaparken icine 5-6 tane ıslak mendil attim,o toplamıştı yıkarken epey,sonra kuruyunca makine elektrik süpürgesi ile cekmistim içini bir güzel,temizlendi. Deneyin isterseniz bu şekilde.

90 derecede boş yıkayın.
Benim yetkili servisten arkadaşım kır ve kireç sökücü döküp yüksek derece de çalıştırdı makinami.
İçi temizlensin diye.
Bazen boş yüksek derecede sirke koyup çalıştırıyorum bende.
Ama hiç karşılaşmadım o şekilde olmadı makina l.

X