Çamaşır makınemi nasıl kamufle edebılırım?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar camasır makınem antrede banyomuz cok kucuk oldugu ıcın sıgdıramadık evde eskı yapı sadece antreye uydu ama ben cok rahatsız oluyorum ustune ortu ortuyorum ama yınede ıtıcı gelıyor ne yapabılırım dolap dedım bu aralar ekonomık durum kotu olmaz folyoyla kaplasam yıne olmaz sanırım fıkırlerınızı soylermısınız

bu arada bu ev oyle dokuntu bır evdık 1 ay ugrastık 30 yıllık yapı ama cıvı cakmamıslardı yerler yesıl hamam gıbı bır kara mutfak cekmecelerı acılmıyodu artık yaptırdık kıradan dustuk ama fazladan 1 mılyarımız gıttı onun ıcın en az 3 yıl kullanmalıyım bu evı kıracıyız

Son düzenleyen: Moderatör:
hadı kızlar beklıyorum bu arada antremı daha sık yapmak ıcın fıkırlerınız varsa soyleyın lutfen cunku evle ıc ıce antrem

folyo olmaz canım benim.bak nette çok güzel beyaz eşya stickırları var boydan onlardan uygulayabilirsin.bu arada örtü de fena olmamış yani.

selam:)
bende dolap kapağı yaptırarak,içine gizleyebilir misin acaba diye düşündüm..
belki dekoratif bir perde yardımı ile gizlenebilir?
ya da en masrafsızı,çamaşır makineni mutfağına,ocağın altına yerleştirebilirsin..(tabi orda bulaşık makinen yada büyük fırının durmuyosa)

bu arada antren çok şık görünüyo arkadaşım

evet salona girereken görünüyor makine.mutfaktada yer yok sanırım.daha uzun ve şık bir örtü ile kamufle edip dolap ,masa görünümü kazanır.

aslında böyle durumlarda,paravan da bi seçenek..
ama nispeten masraflı bişey..

evet arkadaslar mutfakta yerım yok dıye burda zaten mutfagımın resmınıde ekleyım sıze mutfak yıkılıyodu bız yaptırdık kucuk bır ev dedıgım gıbı

ortu en mantıklısı gıbı gorunuyor kızlar ama uzun kullanınca yanlarda yıgılma yapıyor ortıp cekım ıstersemınız yanlız seffaf ortunun altında bır ortu daha var yoksa gorunuyor makıne nasıl bır ortu goze batmadan masa gıbı gosterır makınayı sızce

bu salonum antreden hemen gırerken yenı koltuk aldık beklıyoruz tepe home gec teslım edıyor 2 3 lu koltuk bır tane ıkılı koltuuk seklınde aldık umarım kotu durmaz gurubu bozup aldık yanı cunku salon oturma odası bırlıkte 2 odamız oldugu ıcın salonda mobılyam cok azaltıyorum

şu praktiker,koçtaş gibi yapı marketlerde sunta lam vs satılıyo ya,parkene uygun renkte ve istediğin ebatta kestirip,kendin de çakabilirsin,kamufle edebilirsin görünmesini istemediğin şeyi..
ben yaptım mesela öyle bi tane,mutfakta kombinin vanaları boruları öylece ortalıkta görünüyodu,ben gizledim..
resim eklemeye çalışayım,bi bak bakalım,çok ucuza çıktı..

canım bende dusundum burda praktıkerde var suntalar ama nasıl bırlestırecem aletım yok sen nasıl bırlestırdın bu suntaların kenarlarını

folyo olmaz canım benim.bak nette çok güzel beyaz eşya stickırları var boydan onlardan uygulayabilirsin.bu arada örtü de fena olmamış yani.

canım benım stickerlar daha cok dıkkat cekmesını saglar ben yokmus gıbı olsun ıstıyorum yada kapansın

benim tanıdık bi marangozum var,5 liraya çakıverdi bana onları..
senin makine ebatında kestirip çaktırıcan.. ayrıca ahşapa yapıştırabileceğin dekoratif süsler var ya,onlarla,köşelerini vs süsleyebilirsin..
bak bu seçeneği hakikaten düşün,mobilya gibi durucak girişte antrende,üzerini de değerlendirebilirsin..

Son düzenleme:

EVET ASLINDA EN DOGRUSU O AMA BENIM MARANGOZUM YOK eyvahedigeldismile
ONLAR KESIYORMU PEKI KOÇTAŞTA YANI ISTEDIGIN BOYUTTA

Eğer çamaşır makinesi orada duracaksa mutlaka bir dolap yaptırmalısın canım. Hem o dolabı başka amaçlarla da kullanabilirsin.
Şunlara bir bak bakalım:
Bunun ön tarafına kapak yaptırabilirsin.

EVET ASLINDA EN DOGRUSU O AMA BENIM MARANGOZUM YOK eyvahedigeldismile
ONLAR KESIYORMU PEKI KOÇTAŞTA YANI ISTEDIGIN BOYUTTA

koçtaş yada praktiker farketmez,ölçüyü veriyosun,onlar kesiyolar..
sora bi marangozhaneye uğruyosun,5 dakikada çakıyo..

rica ederim arkadaşım:)
kamuflajın,en ekonomik ve dekoratif yolu bu sanırım..
güle güle kullan yaptıracağın şık yeni sehpanı o zaman:)

canımcım kesinlikle yeni mobilyalarının fotolarını bekliyorum ok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…