Ama onceden boyle olmazdi kapagi actim elim yandi tabi daha durulamadaydi ondan sanirim kapattim fisi felan cektimsıcak olur çamaşırlar zaten
60 derecede yapıyorsam sıcak olması normal ama aşırı sıcak diyorsunuz... durmasının ebebi su kesilmesi olabilir mi ?kizlar makinede camasirm var son 41 dk kala durdu kaldi cami felan asiri isinmis bebegimle evde tekim patlamasindan felan cok korkyorum napmaliyim((( yanlis yere actiysam tasiyin ama acil bisey soyleyin haberlerde felan goruyorum patladigini.. napmaliyim acaba simdi yikamiyo oyle duruyo
Sigortayı kapat
Banyo kapısını kapat
Uzak yerde dur
Yanmamış anladığım yansa kokar
Hemen teknik servisi arayın tabi ki,çalıştırmayın tekrar.
sıcak olur çamaşırlar zaten
Kizlar rezil oldum sular gitmis durulamadan camasirlari aldm astim kaynanam sular yok x eminmisin duruladigina dedi bende erken bitmisti cocuk uyanikti asamadim dedim yalandan ama ondan oncede elektrik gitmisti 1 gibi geldi zaten acaba sular ne zaman gttii ki ufff resmen salak gibiyim ya kaynana simdi gule gule anlatir ne desemki :/60 derecede yapıyorsam sıcak olması normal ama aşırı sıcak diyorsunuz... durmasının ebebi su kesilmesi olabilir mi ?
Bu tarz konularda kaynanam " sular yok x gitmis camasir asiyo ahaha" gibi seyler soyler o degl camasirlarida astim kaldiabla ne diyorsun sıcak mı çarptı acaba neden gülsün anlatsın tekrar yıkarsın olur biter
DESİN YAHU BOŞVERİN GÜLÜN GEÇİN HEE VALLA ÖYLE DEYİNBu tarz konularda kaynanam " sular yok x gitmis camasir asiyo ahaha" gibi seyler soyler o degl camasirlarida astim kaldi
Haklisiniz en iyisi diyim ben cocukla ugrasiyodum sonra bi gittim makine durmus ekranda kapanmis bende sularin gittigini bilmiyodum aldim astim en iyisi bidaha yikayim diyim yoksa kv hemen der aklina nasi gelmedi bide dalga gecer ohh :/DESİN YAHU BOŞVERİN GÜLÜN GEÇİN HEE VALLA ÖYLE DEYİN
boşyere bunu dert etmeyin kendinize
sanki siz bizimle dalga geçiyorsunuz gibime geldi ya neyseHaklisiniz en iyisi diyim ben cocukla ugrasiyodum sonra bi gittim makine durmus ekranda kapanmis bende sularin gittigini bilmiyodum aldim astim en iyisi bidaha yikayim diyim yoksa kv hemen der aklina nasi gelmedi bide dalga gecer ohh :/
Yahu sen niye takıyorsun kaynanana böle takarsan hasta olursun boşver sende kapak ver gitsin.. ne olmuş x anne sana bişey soramaz miyim benden en iyisini sen bilirsin de gecHaklisiniz en iyisi diyim ben cocukla ugrasiyodum sonra bi gittim makine durmus ekranda kapanmis bende sularin gittigini bilmiyodum aldim astim en iyisi bidaha yikayim diyim yoksa kv hemen der aklina nasi gelmedi bide dalga gecer ohh :/
Neden dalga geceyim ki basimdaki kaynanayi bilseniz makineden cok onu dusunursunuz kadin resmen acik arayan biri surekli beni bisey bilmiyomusum, salakmisim gibi gostermeye calisir o yuzden yani. Anlatsam sasarsiniz kadina:) genede sagolun yorumlar icin bian asiri korktum bide bebek olunca insan asiri panik oluyo..sanki siz bizimle dalga geçiyorsunuz gibime geldi ya neyse
Valla yakinda patliycam zaten ama allahtan eskisi kadar gormuyorum kendisini. Onun icin gulup geciyorum. Herseyi o bilir, kimse onun gibi ev kadini , anne olamaz canim ondan:)Yahu sen niye takıyorsun kaynanana böle takarsan hasta olursun boşver sende kapak ver gitsin.. ne olmuş x anne sana bişey soramaz miyim benden en iyisini sen bilirsin de gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?