çamaşır makine nasıl kullancam bilmiyorum ön yıkama ndemek mesela?

Yumuşatıcı gözünün çiçek gibi bir sembolü var makinenin markası ne bilmiyorum ama benimkinde ön yıkama gözü daha küçük ve iç kısmında I yazıyor nrmal yıkama gözünde de II var ve daha geniş eni.
Annem bana makineleri kullandırmazdı sonra birkaç kez kullanınca izin vermişti :KK1: Hemen hemen tüm makinelerin gözleri birbirine benzer yumuşatıcı kısım çok incedir ve çiçek sembolü yoksa bile max. yazısı vardır zira yumuşatıcılar hep sıvı :KK34:

Tamam peki çok sagol

herşeyi etiketine göre yıka. 30 diyorsa 30 da. 90 diyorsa 90da...

bu sefer çok sevdiğin çarşafların çekebilir. 60 derecede yıkanan çarşaf bulamıyorum düşün. hep 30 derecede yıkanabilenleri satıyorlar....

yıkayabildin mi bu arada...

Son düzenleme:
herşeyi etiketine göre yıka. 30 diyorsa 30 da. 90 diyorsa 90da...

bu sefer çok sevdiğin çarşafların çekebilir. 60 derecede yıkanan çarşaf bulamıyorum düşün. hep 30 derecede yıkanabilenleri satıyorlar....

yıkayabildin mi bu arada...

Yok daha ykamak nasip olmadı.daha makineyi yeni aldm:)eve yerleştrdk kısmetse yarın açacm makineyi.:))renklileri atcm bkalm.60 da ykycm

Yok daha ykamak nasip olmadı.daha makineyi yeni aldm:)eve yerleştrdk kısmetse yarın açacm makineyi.:))renklileri atcm bkalm.60 da ykycm

Renkliler için 60 fazla 40 idealdir canım:) çok sıcak olunca su renkleri çok çabuk solar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beyazları en fazla 60 da..

renklılerı 30 veya 40 da yıka..

yoksa camasırların yıpranır,solar ve ceker..

vede herseyın kullanma talimatına uy..beyaz tshırt 30 derecede yıkanmalı dıyorsa öyle yıka..yoksa elınde kalır gıysılerın

Neoldu ya.:)))koskoca kadn bir makneyi blmiyo.allah beni neyapmasn:))

Kız annenin evinde de mi çamaşır yıkamadın hiç, hayat bazılarına daha mı güzel ne? :KK9:

Benim makinanın gözünde I ve II yazıyor. Ön yıkama yapmayacaksan sadece II ye , ön yıkamalı istiyorsan her iki gözede deterjan koymalısın.

Deterjan gözlerinden farklı olan kısım da yumuşatıcı için oluyor haliyle :KK34:

.

Kız annenin evinde de mi çamaşır yıkamadın hiç, hayat bazılarına daha mı güzel ne? :KK9:

Benim makinanın gözünde I ve II yazıyor. Ön yıkama yapmayacaksan sadece II ye , ön yıkamalı istiyorsan her iki gözede deterjan koymalısın.

Deterjan gözlerinden farklı olan kısım da yumuşatıcı için oluyor haliyle :KK34:

.

Bekarken hç yapmadm mtfaga ble girmedm valla.annem yaptrmadı hç:)

makinm geldi bkalm ilk çamaşırlarmızı atcz ay çok heycanlandm:))

X