çamaşır makine nasıl kullancam bilmiyorum ön yıkama ndemek mesela?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
Arkadaşlar komik ama ben hç blmyrum kv ileyken kendi çmaşırlarmı ve eşmininki atyorum ama kv hep açyor.şmdi de kavgalyız soramamda artk bu saatten sonra.aslnda sormuştm ama unttm ya.:KK43:
Şmdi orda a b c d gbi bşyler var ndmek oluyo.ön ykama nedir.deterjan nekadar koycz.of çok zor ya kadn olmak:KK43:((
Bide en çok korktgm kzartma :KK43:
Yag çok sıçratyrum kendme yüregm agzma gelyor her sefernde onuda yardmcı olsanz ablalarm arkadaşlarm.malum ayrı ev artık:)))

Arkadaşlar komik ama ben hç blmyrum kv ileyken kendi çmaşırlarmı ve eşmininki atyorum ama kv hep açyor.şmdi de kavgalyız soramamda artk bu saatten sonra.aslnda sormuştm ama unttm ya.:KK43:
Şmdi orda a b c d gbi bşyler var ndmek oluyo.ön ykama nedir.deterjan nekadar koycz.of çok zor ya kadn olmak:KK43:((
Bide en çok korktgm kzartma :KK43:
Yag çok sıçratyrum kendme yüregm agzma gelyor her sefernde onuda yardmcı olsanz ablalarm arkadaşlarm.malum ayrı ev artık:)))
Çamaşır makinesi bilmemde kızartmalar için kizartacagin şeyleri güzelce kuralarsan ve havadan atmazsan sorun olmaz

A ön yıkamalı ve uzun, B ön yıkamasız uzun.
Ön yıkama, ana yıkamaya başlamadan önce çok kirliyseler bi 15 dk önceden yıkamak demek. 15 dk bi yıkayıp sonra asıl yıkamaya geçer.
Ön yıkamalı yapcaksan deterjan gözlerinin ikisine de deterjan koyman gerek. Üçüncüsü zaten yumuşatıcı yeri.
Bir bardak kadar deterjan büyük göze, yarım bardak da ön yıkama gözüne yeter.

A ön yıkamalı ve uzun, B ön yıkamasız uzun.
Ön yıkama, ana yıkamaya başlamadan önce çok kirliyseler bi 15 dk önceden yıkamak demek. 15 dk bi yıkayıp sonra asıl yıkamaya geçer.
Ön yıkamalı yapcaksan deterjan gözlerinin ikisine de deterjan koyman gerek. Üçüncüsü zaten yumuşatıcı yeri.
Bir bardak kadar deterjan büyük göze, yarım bardak da ön yıkama gözüne yeter.

E peki üç gözeden hangsi yumuşatıcı deterjan.farkedermi.

E peki üç gözeden hangsi yumuşatıcı deterjan.farkedermi.

ya bizde işkine yumuşatıcı ortaya ön yıkma sona da normal içindi. ama abimin makinede ilk ön yıkma ortaya yumuşutacı sona normaldi. burdan ne desem boş olur. şekilleri farklıdır ama dimi. ya da al makienenin kodunu nete yaz çıkar sana :)

ya bizde işkine yumuşatıcı ortaya ön yıkma sona da normal içindi. ama abimin makinede ilk ön yıkma ortaya yumuşutacı sona normaldi. burdan ne desem boş olur. şekilleri farklıdır ama dimi. ya da al makienenin kodunu nete yaz çıkar sana :)

Hm anladm degşyor yani.peki sagolun çok:)

Neoldu ya.:)))koskoca kadn bir makneyi blmiyo.allah beni neyapmasn:))

Yumuşatıcı olanda ekstra bişey takılı, diğer ikisi düz boş göz.
Ön yıkamalı yapacaksan iki boş göze deterjan, yumuşatıcı gözüne de yumuşatıcı koyucan. Normal olan iki göz ikisi de dolacağından fark etmez. Ama ön yıkamasız yapcaksan en büyük göz ana yıkama gözüdür.

Yumuşatıcı olanda ekstra bişey takılı, diğer ikisi düz boş göz.
Ön yıkamalı yapacaksan iki boş göze deterjan, yumuşatıcı gözüne de yumuşatıcı koyucan. Normal olan iki göz ikisi de dolacağından fark etmez. Ama ön yıkamasız yapcaksan en büyük göz ana yıkama gözüdür.

Hm anladm canım.yumuşatıcı belli dyosun yani

Havadan atıp kaçıyor musun çok güldüm Allah semide güldürsün :)))
Kapak kapat üstüne sıçramaz biyere
Çamaşıra gelince küçük olan yer yumuşatıyor için genelde ortada olur dîğer iki göz deterjan için ikisinden az az koy
Önyıkama çok kirliler için değillerse basma
Renklilerin programı önemli değil sıcak olmasın kafi 30\40 yeterli
Beyazlarda yüksek derece olcak

En büyük göz deterjandır :KK53:
Öyle bir yazdın ki biz de makinenin başındasın çalıştırmak için bizi bekliyorsun sandık :KK9:

Son düzenleme:
X