Camasir makinasi

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
103
33
Bayanlar merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hemen hemen hergün çamaşır yıkayan biriyim son bir kaç aya kadar sıkıntı yoktu ama birkaç aydır makinadan cikarttigim renkli ve siyah çamaşırlar çok fena kokuyor bazen aynı çamaşırı iki kere yikadigim oluyor ama koku geçmiyor senelerdir aynı deterjan ve yumusaticiyi kullanıyorum beyazlarda koku olmuyor muhtemelen yüksek isida yikandigi için ama renkli ve siyahlara da yüksek ısı olmaz nasıl yapcam bilemedim internette bulasik makinasi deterjani ile makinayı temizlemekten bahsediliyor ama ben kapsül olanlardan kullanıyorum onlardan olur mu acaba ? Deneyen varsa aranizda beni bilgilendirin lütfen

Bayanlar merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hemen hemen hergün çamaşır yıkayan biriyim son bir kaç aya kadar sıkıntı yoktu ama birkaç aydır makinadan cikarttigim renkli ve siyah çamaşırlar çok fena kokuyor bazen aynı çamaşırı iki kere yikadigim oluyor ama koku geçmiyor senelerdir aynı deterjan ve yumusaticiyi kullanıyorum beyazlarda koku olmuyor muhtemelen yüksek isida yikandigi için ama renkli ve siyahlara da yüksek ısı olmaz nasıl yapcam bilemedim internette bulasik makinasi deterjani ile makinayı temizlemekten bahsediliyor ama ben kapsül olanlardan kullanıyorum onlardan olur mu acaba ? Deneyen varsa aranizda beni bilgilendirin lütfen
Denemedim ben de daha henüz ama evet makineyi temizlemek gerekiyor olabilir..
Ben de bu aralar yapmayı düşünüyorum..
Yüksek ısıda bulaşık deterjanı kapsülü ile 90 derece de boş çalıştırın diyor..
Kapsülü makinenin direkt içine atılıyor diye biliyorum..

Servis cagirmaniz gerekiyor bazen lastik yapiyor bazen kazanin ic aksamlari illa yikamak istiyorsaniz sirke karbonat makine tableti degilde camasir mak icin olan temizleyiciler var onlarla yikayin rossmandan almistim en sonuncusunu calgonunda var dokup makineyi belli isida bos calistiriyorsunuz gecmezse serv cagirirsiniz

Makinanin alt kisminda bir kapak var oradaki suyu bosalttiniz mi hic?

Makinayi bos calistirdiniz mi?

Benimkinde de koku oluyordu. Sıvı deterjan yapabilir denildi. Ama tozda da oluyor. Hatta makinemi degistirdim onda da oldu. Aşırı dolu olduğunda kokunun daha bariz olduğunu farkettim. O yüzden tam doldurmuyorum artık. Evet beyazlarda değil renklilerde oluyor benim de.

En iyisi servis cagırmak kafanıza gore bisey ler yapmayın derim. Daha buyuk arıza cıkabılır.

Makinanizi tam kapasite doldurmayin ve çamaşır bitince hemen kapağını açın içinde bırakmayın. Ayrıca varsa 95 derece yoksa en yüksek derecede bulaşık makinası tableti atın kazanın içine ve boş çalıştırın . Ben denedim ve ayda bir hep yaparım

kapsülü atabilirsin deterjan yerine sıkıntı olmaz. ben tül perdeleri yıkamıştım o şekilde tavsiye üzerine. hiçbir sıkıntı olmaz. hatta iyi hatırlattın ben de yapayım bugün... :-)

Ayni sey gecen hafta basima geldi. Esim alttaki kucuk yeri acti.Meger makinaya bileklik tel toka ve kurdan kacmis.Onlari cikartti sonra bos calistirdim.Suan koku yok

Ben 6 ayda 1 , 1 çay bardağından az limon tuzunu deterjan gözüne 1 su bardağı sirkeyi de makinenin içine bosaltip 90 derecede calistiriyorum çok memnunum deneyebilirsiniz

2 yemek kaşığı limon tuzuyla 90 derecede tıka makina mın içi temizlensin benim makinamın yetkili servisi 6 ayda 1 yapmamı söyledi tavsiye ederim

Merhaba hanımlar kapsül olayını denedim ve eskisinden çok daha iyi kokuyor makinanın içine attim ve yıkama gözlerinin hepsine çamaşır suyu koydum en yüksek ısıda çalıştırdım sonuçtan memnunum

Back
X