Denemedim ben de daha henüz ama evet makineyi temizlemek gerekiyor olabilir..Bayanlar merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hemen hemen hergün çamaşır yıkayan biriyim son bir kaç aya kadar sıkıntı yoktu ama birkaç aydır makinadan cikarttigim renkli ve siyah çamaşırlar çok fena kokuyor bazen aynı çamaşırı iki kere yikadigim oluyor ama koku geçmiyor senelerdir aynı deterjan ve yumusaticiyi kullanıyorum beyazlarda koku olmuyor muhtemelen yüksek isida yikandigi için ama renkli ve siyahlara da yüksek ısı olmaz nasıl yapcam bilemedim internette bulasik makinasi deterjani ile makinayı temizlemekten bahsediliyor ama ben kapsül olanlardan kullanıyorum onlardan olur mu acaba ? Deneyen varsa aranizda beni bilgilendirin lütfen
Servis cagirmaniz gerekiyor bazen lastik yapiyor bazen kazanin ic aksamlari illa yikamak istiyorsaniz sirke karbonat makine tableti degilde camasir mak icin olan temizleyiciler var onlarla yikayin rossmandan almistim en sonuncusunu calgonunda var dokup makineyi belli isida bos calistiriyorsunuz gecmezse serv cagirirsinizBayanlar merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hemen hemen hergün çamaşır yıkayan biriyim son bir kaç aya kadar sıkıntı yoktu ama birkaç aydır makinadan cikarttigim renkli ve siyah çamaşırlar çok fena kokuyor bazen aynı çamaşırı iki kere yikadigim oluyor ama koku geçmiyor senelerdir aynı deterjan ve yumusaticiyi kullanıyorum beyazlarda koku olmuyor muhtemelen yüksek isida yikandigi için ama renkli ve siyahlara da yüksek ısı olmaz nasıl yapcam bilemedim internette bulasik makinasi deterjani ile makinayı temizlemekten bahsediliyor ama ben kapsül olanlardan kullanıyorum onlardan olur mu acaba ? Deneyen varsa aranizda beni bilgilendirin lütfen
Bayanlar merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var hemen hemen hergün çamaşır yıkayan biriyim son bir kaç aya kadar sıkıntı yoktu ama birkaç aydır makinadan cikarttigim renkli ve siyah çamaşırlar çok fena kokuyor bazen aynı çamaşırı iki kere yikadigim oluyor ama koku geçmiyor senelerdir aynı deterjan ve yumusaticiyi kullanıyorum beyazlarda koku olmuyor muhtemelen yüksek isida yikandigi için ama renkli ve siyahlara da yüksek ısı olmaz nasıl yapcam bilemedim internette bulasik makinasi deterjani ile makinayı temizlemekten bahsediliyor ama ben kapsül olanlardan kullanıyorum onlardan olur mu acaba ? Deneyen varsa aranizda beni bilgilendirin lütfen
Makinem 4 senelikMakina kaç senelik?
Evet 90 derecede çalıştırdım o kapaklı kisimi temizlerim sürekli birşey olmmadigindan eminimMakinanin alt kisminda bir kapak var oradaki suyu bosalttiniz mi hic?
Makinayi bos calistirdiniz mi?
Bunuda duydum kapsül pratik geldi :) bi denetim olmazsa bunuda yapacağım mecburBen 6 ayda 1 , 1 çay bardağından az limon tuzunu deterjan gözüne 1 su bardağı sirkeyi de makinenin içine bosaltip 90 derecede calistiriyorum çok memnunum deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?