Çamaşır makinasi derdi

mutlucicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
1.422
2.370
133
31
Hanımlar selamlar,
Çamaşır makinasiyla beyazlar yikarken sorun yaşıyorum. Mis gibi kokuyor detarjani ve koslasini da koyuyorum ancak beyaz atletlerimizin söyle annemin evinde yikadigim gibi çıkmıyor. Annem deki makinada böyle bir sorunum olmazdı ama hep kireç onleyici kullanirdim şimdiden farklı olarak. Makinanın ekstra Program indirme özelliği var aslında çok seviyorum bebek kıyafeti hijyen vs. Ama beyazlar icin yok -koyu renk olmasına ragmen. Cidden rahatsız etmeye başladı, iç çamaşır vs genellikle açık renkler olduğu için içim rahatlasın istiyorum yikadigimda. Oneriniz var mıdır? Dereceyi arttirsam kıyafetler zarar görür mu ?

Ben sorunu anlamadım. Beyazlar kirli mi çıkıyor, tam beyazlamadan mı çıkıyor? Yüksek ısıda yıkarsanız grileşir beyazlar.

Beyaz olmaları için peroksit katman gerekliymiş şu saç rengini açan madde
Zamanla beyaz çamaşır grileşiyor

Ben sorunu anlamadım. Beyazlar kirli mi çıkıyor, tam beyazlamadan mı çıkıyor? Yüksek ısıda yıkarsanız grileşir beyazlar.
Terden ve Deodoranttan oluşan lekeler çıkmıyor sarardiysa:( mesela az önce beyazlar asarken pijama ustlerimiz olan bir kaç beyaz parcayi geri attım makineye tekrar çalıştırdım

Terden ve Deodoranttan oluşan lekeler çıkmıyor sarardiysa:KK43: mesela az önce beyazlar asarken pijama ustlerimiz olan bir kaç beyaz parcayi geri attım makineye tekrar çalıştırdım

Banlanmışsınız ama yazayım belki okursunuz. Onlar çamaşır suyu kullanmadan çıkmıyor maalesef. Bikaç yıkamada bir beyazlara çamaşır suyu koyacaksınız.

Back
X