- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bir makina probleminin aile meselesine dönüşmesi ilginç bi olay olmuş. Bu kadar abartmayalım arkadaşlar kim kötü olsun diye parasını harcamaz. Kaldı ki neredeyse ülkenin tamamında evlenirken tüm beyaz eşyayı kız tarafı alır mobilyaları erkek tarafı alır o bile bence lütuf olmuş sağolsunlar düşünmüşler...
Gelelim makinaya; ben zamanında çoook para verip Arçelik IQ aldım. Ama hiç memnun değilim beyazlarım hep gri, lekeler çıkmıyor. Annem de Arçelik kullanıyor onun makinası asgari 22 yıllık ama çamaşırlarını görseniz sanki hepsi yeni alınıp makinaya atılmış o kadar temiz yıkıyor. Kullandığımız deterjan aynı. Ben yazlıkta Beko ortalama bi makina kullandım. E yazlıktayız diye deterjan da ortalama kullandım beyazlarımın rengi açıldı sanki aylar sonra ilk kez yıkanmış gibi oldu. Beyaz eşya şans arkadaşlar. Ben aynı sorunu tefal ütüde de yaşadım. Şimdi Arzum kullanıyorum çok da memnunum.
Yani mevzu ucuzluk meselesi değil niyetinizi bozmayınyerimseniben
elektironik eşya birazda şans işi....
kimi ucuz alır yıllarca kullanır kimi pahalı alır hemen problem çıkar..
yada iki kişi aynı markayı kullanır biri problem yaşar..
ben vestelden set üstü ocak aldım hiç memnun kalmadım teyzemin kızıda
çamaşırmakinesi almış geçen yıl ve çok pişman olmuş bunlarıda teyzem anlattı
zaten kızı evlenmeye yakın bütün beyaz eşyayı bosh markasından almış
gerçekten vestelden ancak tv alınır
bu insanlara nolmuş yaa valla hayret ediyorum vicdan allah korkusu kalmamış kimsede.tamam kaynanaların hepsi çok iyi demiyorum ama bu olayda kötü niyet aranmazki bazıları oğlunu kışkırtıyo gelinine eziyet ediyo tutup onları savunuyorum ama bozuk çıkan makinaya kaynana ne yapsınki.