- 12 Ağustos 2023
- 1.408
- 845
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senelerdir kullaniyorum cook memnunum. Ben hic camasir asmam surekli kurutmaya atarım. Kotlar atılmaz falan diyolar kotlarıda atarım sadece şuna dikkat ediyorum kot varsa camasirlarin icinde kot ayarinda atiyorum kurutmaya. Geri kalan herseyi karmada kurutuyorum hic bisey çekmedi simdiye kadar kiyafetlerimizde eskimiyo kac senedir giydigim kiyafetler varKızlar herkese merhaba ,
Çamaşır kurutma makinesi aldım yarın kurulumu olacak inşAllah. (Beko Marka)
etraf kullanırken çektiriyor eskitiyor diyenler vs. çok memnunum bütün toz sorunum bitti diyenlerle dolu
Kullanırken dikkat etmem gerekenler neler ?
Siz memnun kaldınız mı ?
Ay sanırım bunu okuyunca çok mutlu oldummm çektirirse diye şimdiden korkmaya başlamıştımSenelerdir kullaniyorum cook memnunum. Ben hic camasir asmam surekli kurutmaya atarım. Kotlar atılmaz falan diyolar kotlarıda atarım sadece şuna dikkat ediyorum kot varsa camasirlarin icinde kot ayarinda atiyorum kurutmaya. Geri kalan herseyi karmada kurutuyorum hic bisey çekmedi simdiye kadar kiyafetlerimizde eskimiyo kac senedir giydigim kiyafetler var
Yok canim ceken eden hic bisey olmuyo ki kot ayarina dikkat et sadece. Bide mesela nevresimleri carsaflari kuruturken dolanabilip ic tarafi nemli kalabiliyo acıp duzleyip tekrar koyunca tamamen kuruyo. Inan ki camasir asmiyorum ben senelerdir. Camasirlarinizdsn cikan tozu kılı saçı gorunce iciniz daha cok rahatlicakAy sanırım bunu okuyunca çok mutlu oldummm çektirirse diye şimdiden korkmaya başlamıştım
ben zaten astım hastasıyım , kuruyan çamaşırları toplarken beni görmeniz lazımYok canim ceken eden hic bisey olmuyo ki kot ayarina dikkat et sadece. Bide mesela nevresimleri carsaflari kuruturken dolanabilip ic tarafi nemli kalabiliyo acıp duzleyip tekrar koyunca tamamen kuruyo. Inan ki camasir asmiyorum ben senelerdir. Camasirlarinizdsn cikan tozu kılı saçı gorunce iciniz daha cok rahatlicak
Bende herşeyi karmaya atıyorum ama eşimin bir iki kazağı aşırı bollaştı. Kazak türü atmıyoruz diyenler vardı ben dinlemedin attım. Ama hala atmaya devam ediyorum aşırı pratik birşey herkes almalı
Ben kazak hırkalarimida atiyorum hatta gecen annem bendeydi diyo ki bu kiz ne bulsa kurutmaya atıyo ama kazaktan kazaga farkediyodur belkiBende herşeyi karmaya atıyorum ama eşimin bir iki kazağı aşırı bollaştı. Kazak türü atmıyoruz diyenler vardı ben dinlemedin attım. Ama hala atmaya devam ediyorum aşırı pratik birşey herkes almalı
Cok rahatlicaksin ya kiyafet utulerkennbile etraf tozlanmiyoben zaten astım hastasıyım , kuruyan çamaşırları toplarken beni görmeniz lazım
Evet canım bende attım kendiminkileri birşey olmadı ya da eşimin bazı kazakları sağlam. Kumaşı yapısı vs etkili sanırımBen kazak hırkalarimida atiyorum hatta gecen annem bendeydi diyo ki bu kiz ne bulsa kurutmaya atıyo ama kazaktan kazaga farkediyodur belki
Gule gule kullan büyük rahatlik evdeki toz bile azalicak farkedersin zamanla.kızlaaar çamaşırlardan çıkanlardan dolayı şoktayım toz tüyyy , bu nedirrr yaaa ve çok memnunum bu zamana kadar almayan aklıma diyorummm
Bencede bende azalma hissediyorum farkındayımKurutma makinesi kullanali evde toz kalmadi resmen. Her gun supurgenin filtresi dolardi o kadar toz olurdu evde. Simdi hic olmuyor.