3,5 yıldır bosch un kurutma makinesini kullanıyorum. Gömlek, kumaş pantolon harici ütü yapmıyorum. Nevresim, bebek kıyafetleri her şeyi kurutma da kurutuyorum. Kurutma makinemin narin, hassas ayarlarını kullanıyorum. Ama şöyle bir durum var çamaşır makinemin kırıştırarak çıkarma gibi bir sorunu da yok. Kırışık attığınızda ne kadar açılır bilemiyorum. Evimiz kedili olduğu için tüy toplama konusunda epey rahatlamış olduk. Çamaşır makinem vestel, onun üstüne koyduk, ayrıca bir aparat olduğunu o dönem bilmiyordum. Suyun tahliye borusuna bağlandığını da bilmiyordum. Çamaşır as, topla katla gerçekten zaman alıyor. Kışın hemen de kurumaz çamaşır. Ben genelde cmt günleri beyaz, renkli, siyah 3 posta çamaşır yıkayıp aynı gün kurutup yerine yerleştiriyorum. Pazar günleri de uyanır uyanmaz nevresimleri yıkayıp kurutuyorum. Aynı nevresimi akşam yine seriyorum. Kızım doğduğundan beri nevresimleri ütülemiyorum zaten. Belki bazen en fazla yastık kılıfını ütülüyorum. Dediğiniz bütçede kurutma makinesi öneremeyeceğim ama umarım gönlünüze göre bulursunuz. Gerçekten özellikle çalışan ve çocuklu kadınlar için büyük kolaylık.