• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır kokusu

dyguuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
52
53
38
Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var benim çamaşırlar kuruduktan sonra bir tuhaf kokuyor yıkarken yumosta koyuyorum ama o yumos kokusu gidiyor nasıl yapmalıyım da yumos kokmalı kuruduktan sonra bile

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var benim çamaşırlar kuruduktan sonra bir tuhaf kokuyor yıkarken yumosta koyuyorum ama o yumos kokusu gidiyor nasıl yapmalıyım da yumos kokmalı kuruduktan sonra bile
Allah Allah. Ben ve annemde yumoş kullanıyoruz. Bahçe rüzgarlı diye ben çamaşır odasında kurutuyorum kokusu da uçmuyor. Annem balkonda kurutuyorum yine uçmuyor. Konsantre olanını kullamıyorum

Acaba makinenizin içi mi kirli ondan mı kokuyor

Benimde yumuşatıcı takıntım var. Temiz bile olsa yumuşatıcı kokmazsa kirliye atarım. Ben çözümü konsantre kullanmaktan yana buluyorum.

Kazan temizliği yaptırıp deneyin bir de

1. yıkama sonrası muhtemelen durulama esnasında makinanız yumaşıtıcı almıyordur, hatta yumuşatıcı gözü kirlenmiş ve daha önce aldığından durulamaya kalmıyordur.
2. yıkama için kullandığınız deterjan uygun olanlardan ise, hatta benim yaptığım hatayı yapıp internetten aldığınız bir deterjansa yumuşatıcı kokmuyor
3. makineniz krli olduğundandır.
1.ve2. şık daha muhtemel sebepler oluyor, tecrübe ile sabit....

Makinenizin içini temiz tutmanızı öneririm. Marc’ın makine temizleyicileri var onu deneyebilirsiniz ya da antibakteriyel temizleyici de kullanabilirsiniz. Yine de fayda göremezseniz servis çağırmakta fayda var ☺️

Back
X