Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var benim çamaşırlar kuruduktan sonra bir tuhaf kokuyor yıkarken yumosta koyuyorum ama o yumos kokusu gidiyor nasıl yapmalıyım da yumos kokmalı kuruduktan sonra bile
Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var benim çamaşırlar kuruduktan sonra bir tuhaf kokuyor yıkarken yumosta koyuyorum ama o yumos kokusu gidiyor nasıl yapmalıyım da yumos kokmalı kuruduktan sonra bile
Allah Allah. Ben ve annemde yumoş kullanıyoruz. Bahçe rüzgarlı diye ben çamaşır odasında kurutuyorum kokusu da uçmuyor. Annem balkonda kurutuyorum yine uçmuyor. Konsantre olanını kullamıyorum
1. yıkama sonrası muhtemelen durulama esnasında makinanız yumaşıtıcı almıyordur, hatta yumuşatıcı gözü kirlenmiş ve daha önce aldığından durulamaya kalmıyordur.
2. yıkama için kullandığınız deterjan uygun olanlardan ise, hatta benim yaptığım hatayı yapıp internetten aldığınız bir deterjansa yumuşatıcı kokmuyor
3. makineniz krli olduğundandır.
1.ve2. şık daha muhtemel sebepler oluyor, tecrübe ile sabit....
Makinenizin içini temiz tutmanızı öneririm. Marc’ın makine temizleyicileri var onu deneyebilirsiniz ya da antibakteriyel temizleyici de kullanabilirsiniz. Yine de fayda göremezseniz servis çağırmakta fayda var