- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Vintageseven
-
yumoş ekstra hanımeli kokusu muhteşem kokuyo tavsiye ederimkızlar bana önerebileceğiniz mis gibi kokan deterjan ve yumoş kokusu var mı ??
Yumos beyazı tek geçerim :) birde alo kar çiçeği deterjan
Bingo soft beyaz olanı
bingo'nun kuzumun kokusu serisi var onu kullanıyorum çok da beğeniyorum bebeksi bi koku bırakıyor çamaşırlarda özellikle oğluşum kokusu bi harika
Perwoll sıvı deterjan güzel kokuyor gerçekten...
Yumuşatıcı kullanmıyorum ben hiç...
Persil gulun buyusu deterjan
Mavi renk yumos lilyum
Abc nin ma vi şişede safir şıklığı var o çok güzel kokuyo ama ben bitürlü bulamıyorum marketletde nette var galiba satışı.
kızlar bunların hepsini markete gidip kokularına bakıcam hepinize çok teşekkür ederimyumoş ekstra hanımeli kokusu muhteşem kokuyo tavsiye ederim
Aligimiz konsantre değil zaten kokudan ziyade yumuşatıcı sadeceKızlar benim tecrübe ettiğim veya bana öyle gelen ,
Yumoşun normal ufak boyları gayet güzel kokuyor.Ben sürekli alışverişe gitmeyi sevmediğim için geçen defa büyük bidonda 5 lt lik aynı Yumoştan aldım,hiç kokmuyorDaha da çok var elimde,sinir oldum
onu bir kere bende yapmıştımKızlar benim tecrübe ettiğim veya bana öyle gelen ,
Yumoşun normal ufak boyları gayet güzel kokuyor.Ben sürekli alışverişe gitmeyi sevmediğim için geçen defa büyük bidonda 5 lt lik aynı Yumoştan aldım,hiç kokmuyorDaha da çok var elimde,sinir oldum
bende yumoşu kullanmıştım bir kere yıkadığım bir çarşaf vardı kış ayında inanırmısın şimdi gidip kokladım hala yumoş kokuyor sanırım yumoşu alıcamYumos extra mavisini kullanıyorum .
Daha öncelerden kullanıyodum ama makineden çıktığında bile kokmuyordu simdi dolabi açtığımda üzerime giydiğimde bile mis gibi kokuyor. Hatta eşim farketti ne kadar hoş kokuyo ne sıkıyosun bu çamaşırlara demişti yaklaşık 3 aydir gercekten guzel kokuyo belki içeriği değişti bilemiyorum . Memnunum şimdi.
Küçük boyu mis gibi koktuğu için büyük boyundan almıştım.Aligimiz konsantre değil zaten kokudan ziyade yumuşatıcı sadece
Evet nedense büyük boylar aynı kokmuyor.Kızlar benim tecrübe ettiğim veya bana öyle gelen ,
Evet abc mavi tavsiye ederim...kalici kokusuABC diyorum denemediğim yumuşatıcı kalmadı.bu hem kalıcı hem güzel kokuyo
Bende bu arayıştaydım. İki senedir sürekli farklı farklı alıp sonunda buldum.
Bingo parfümsüz deterjan ile vernel max soft&oil (Manolya yağı) pembe kutu.
Benim tavsiyem bunlar. İlk defa çamaşırı asarken değil giyerken de miss gibi kokuyor
Benim alerjik astımım olduğu için çok dikkat ediyorum bu konuda.
"Ariel Sıvı Ekstra Fresh" deterjan kullanıyorum renkli ve beyazlarımda. Çok memnunum.
Aynı şekilde yumuşatıcım da "Dalin Konsantre Yumuşatıcı, Düş Bahçesi". Asla alerji yapmıyorlar. İkisi de harika kokuyor ve kokuları kalıcı oluyor.
Eğer ekstra fresh yoksa dağ esintisi kullanırım deterjanda.
İnternetten toplu alımlarda çok da uyguna geliyor deterjan fiyatları. Bir paket 33 yıkamalık Ariel deterjan 30 liraysa, internetten alımlarda bir paketi 15 liraya geliyor.
Mavi yumoş extra...
Ama yumuşatıcı haznesine 2 kapak koyuyorum normalden fazla. Çamaşırlarım aylarca kokuyor ( yazlık- kışlık kaldırdıgımdan aylarca koktugunu anlayabiliyorum)
bayanlar için temizlik kokusu çok önemli hepimiz bir arayıştayız yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar hepsi aklımdaBingo soft beyaz olan
En doğru karar :) miss çamaşırlarbende yumoşu kullanmıştım bir kere yıkadığım bir çarşaf vardı kış ayında inanırmısın şimdi gidip kokladım hala yumoş kokuyor sanırım yumoşu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?