• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır kokusu

Perwoll sıvı deterjan hoş kokuyor. Ben de yumuşatıcı arayışındayım. Hoş kokulu önerilerim var ama kalıcı bi şey arıyorum. Parfüm kullanamıyorum sık sık alerjim var başımı döndürüyor kıyafetlerimin güzel kokmasına önem veriyorum..

Bana buradan bir arkadaşımız a101 markette satılan abc mor kutuda olan gizemli lotusu önerdi. Tavsiye ettiği kişiler çok sevmiş kokusunu.. tertemiz kokuyormuş. Bende deneyeceğim bunu yakın bir vakitte. :)

Perwoll sıvı deterjan hoş kokuyor. Ben de yumuşatıcı arayışındayım. Hoş kokulu önerilerim var ama kalıcı bi şey arıyorum. Parfüm kullanamıyorum sık sık alerjim var başımı döndürüyor kıyafetlerimin güzel kokmasına önem veriyorum..
perwollu öven var evet denemek lazım yumoşun mavi yumuşatıcısı güzel bak deneyebilirsiniz

bingo'nun kuzumun kokusu serisi var onu kullanıyorum çok da beğeniyorum bebeksi bi koku bırakıyor çamaşırlarda özellikle oğluşum kokusu bi harika :21:

Back
X