- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
kızlar bana önerebileceğiniz mis gibi kokan deterjan ve yumoş kokusu var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım hoş kokuyo gerçekten ama pek kalıcı gelmedi bana yaBana buradan bir arkadaşımız a101 markette satılan abc mor kutuda olan gizemli lotusu önerdi. Tavsiye ettiği kişiler çok sevmiş kokusunu.. tertemiz kokuyormuş. Bende deneyeceğim bunu yakın bir vakitte. :)
perwollu öven var evet denemek lazım yumoşun mavi yumuşatıcısı güzel bak deneyebilirsinizPerwoll sıvı deterjan hoş kokuyor. Ben de yumuşatıcı arayışındayım. Hoş kokulu önerilerim var ama kalıcı bi şey arıyorum. Parfüm kullanamıyorum sık sık alerjim var başımı döndürüyor kıyafetlerimin güzel kokmasına önem veriyorum..
hiç denemedim dalinin eminim herşeyi güzeldir aklımda kalsın canımDalinin koyu pembe olan konsantre yumusaticisi hem cok agir kokmuyor hem de uzun süre kokusu kaliyor :)
Bana buradan bir arkadaşımız a101 markette satılan abc mor kutuda olan gizemli lotusu önerdi. Tavsiye ettiği kişiler çok sevmiş kokusunu.. tertemiz kokuyormuş. Bende deneyeceğim bunu yakın bir vakitte. :)[/QUOTE ] ilk defa duydum bunu gidip bir bakim sağol canım
ABC nin pembe yumuşatıcısı kullandım hiç kokmuyor çamaşırlar senin dediğin hangi renkABC diyorum denemediğim yumuşatıcı kalmadı.bu hem kalıcı hem güzel kokuyo
ABC nin pembesi hiç hoşuma gitmedi mesalaMarkete gidip denemelisin
Mesela abcnin çoğu kokusu bana iğrenç geliyor
Senin zevkine kalmış
Benimki de pembe ama çok güzel kokuyorABC nin pembe yumuşatıcısı kullandım hiç kokmuyor çamaşırlar senin dediğin hangi renk
alo deterjanla kullandım çamaşırlar hiç kokmuyor sanki hiç dökmemişsin gibiBenimki de pembe ama çok güzel kokuyor
yumoş çok güzel ve kalıcı onu düşünüyorumYumoş extra lilyum ve lotus çiçeğini kullanıyorum, çok memnunum.