yok cnm 2 yıllık evliyim makinamda 2 yıllıkbu birazda makinana bağlı eğer eskiyse istediğin gibi olmuyor bir türlü.bbende değiştirince anladım.
bebişin deterjanı farklı cnm ona ait herşeyi dalinle yıkıyorumbebişte geliyor yumuşatıcıdan vazgeçin artık..
konsantre yumuşatıcı alınca kalıyor benceselam kızlar konuyu buraya açıyorum çünkü acil cevaba ihtiyacım var kendime çok dert ettim. konum biraz burda kalabilirmi yöneticiden ricamm... kızlar benim bir tane balkonum var evimizi yeni yaptırdığımız için balkonumun fayansları olmadı dha o yuzden çamaşırlarımı balkonda kurutamıyorum. misafir odasında kurutuyorum camı acıyorum ama çaamaşırlarım makinadan çıkarttığım yumuşaklıkta kalmıyor kuruyana kadar sertleşiyor.. denedğim yumuşatıcılar binngo kırmızı ve beyazı.. yumoş mavisi... vernell pembesi... ve en son bimin kendi yumuşatıcısı ama istediğim gbi koku kalmıyor.. çamaşır detarjanına gelirsek omo kullanıyodum fakat çamaşırlarda beyaz beyaz lekeler kalmya başladı sonra perwoll mavi sıvı olana geçtim onunda kokusu yumuşatıcıyı bastryor ikisi birleşince hiç güzel olmuyor hem camasır deterjanı hem yumusatıcı alıcam lütfen bna öneride blunurmusununz yumuşacık mis kokulu tertemiz çamaşırları nasıl elde edıyosunuz
cnm ilk evlendiğim zamanlar çok güzeldi en adii yumuşatıcıyı kullanıyordum balkonda kurutuyordum herkes ymusatıcımı sorardı.. sonra yıkadğım programı değiştirdim yani diğeri 3 saat 50 derece yıkarken ben 1 saat 40 derece olanına geçtim bununla alakası varmıkimakinanızda bir problem var bence
yumusatıcı ıle ılgısı olacagını dusunmuyorum
ben hıc yumusatıcı kullanmam
camasırlarım yumusak cıkar
benım de makına ıle baska derdım var
hep konsantre alıyorum cnm yaa en son cıkanları alıyorum geneldekonsantre yumuşatıcı alınca kalıyor bence
BİLEMIYORUM Kİcnm ilk evlendiğim zamanlar çok güzeldi en adii yumuşatıcıyı kullanıyordum balkonda kurutuyordum herkes ymusatıcımı sorardı.. sonra yıkadğım programı değiştirdim yani diğeri 3 saat 50 derece yıkarken ben 1 saat 40 derece olanına geçtim bununla alakası varmıki
lenor hiç duymmaıştım cnm bakıcamm teşekkğr ederim birde 40 derecede yıkıyorum acaba deterjanmı erımıyor fazla camasır atmam az olur fazla olmaz...Yumusatici lenor cok guzel kokusu guclu cunku deterjan olarakta ya persil yada ariel alirim makineye gelince camisirlari cok siktirmaya alma ozman sertllesme olmaz,deterjan fazlaysada beyaz lekeler kalabilir yada makinende detarjani suyla iyice birlesmiyirdur yada cok camasir konuldugundada makinedede sorun olabilir, ihtimaller bunlar benden
vestel cnmBİLEMIYORUM Kİ
MARKASI MODELİ NE
SERVİSİNE BİR SOR İSTERSEN SERTLİĞİNDEN RAHATSIZSAN
anladım cnm malesef kurutma makınam yok.Ben yumuşatıcıyı yumoş deluxe kullandım altın sarısı bide bordo rengi müthiş kokuyor ve çok kalıcı koltuk örtülerine 1 kapak koyunca oda buram buram kokuyor. Bebek olunca artık kullanmıyorum onu rahatsız etmesin diye. Ama dışarda çamaşır kurutunca koku kalmıyor. Ben koku kalmasını istediğimde kurutmaya atıyorum en yumuşak ve yoğun koku kurutmadan çıkınca kalıyor