cam ve Ahşap boyama kutular, tepsiler, çerçeveler ve cici ürünler :)

bliiss

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
12.870
2.629
748
34
Herkese merhaba son yıllarda moda olan ahşap ürünlerimi satıyorum. Hepsinden sipariş alınır.. Buyrunnn bakalım

Hamur kabartma çay kutusu 50 TL

Cupcakeli tepsi 35 TL

Çift taraflı bardak altıkları 30 TL

Cupcakeli eskitme çay kutusu 100 TL

Cupcake çift taraflı bardak altıkları 30 TL

Cupcakeli set 110 TL

Büyük boy ikili Çerçeve 25 TL

Takı kutusu 45 TL

Cupcakeli Kutu - Peçetelik 35 TL

6'lı Baharat Seti 80 TL

Cupcakeli Cam Tereyağlık 25 TL
Eki Görüntüle 915278

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok çok çok begendim.. maşALLAH ellerine sağlık. hepsi ne kadar orjinal ne kadar güzel duruyorlar.. ellerine sağlık

Gercekten çok güzel ve zevkli bir iş bende evde hobi olarak yapmak istiyorum ama istediğim gibi ahsap modellerden bulamıyorum özelliklede bu ham ahsap karfler varya harikalarr banada yardım edemisinizz nerden temin ediyorsunuz nasıl bulyorsunuz bu güzellikleri böyle bende yapıp biraz oyalanmak istiyorumm

ellerinize sağlık bayıldım çok şekerler hepsi hepsini almak isterdim :)
fiyatlarını yazmamışsınız ? Bilgi verirseniz daha iyi olur sanırım.
Ben baharat takımına ayrıca bayıldım porselenmi acaba ? detay veririmisiniz ve tabiki fiyatı ile ilgili ?

Herşey gönlünüzce olsun :)

Reactions: ecm

Son düzenleme:
Emeğine sağlık. Hepsi çok güzel. .
Takı kutusunun fiyatı nedir?

Teşekkür ederimm. Takı kutusunun fiyatı 45 TL

Teşekkür ediyorum. Baharat takımı porselen değil cam boyama üzeri hamur kabartma.
Cam üzerine 6 kat boya ile hazırlanıyor. Elde yıkanabilir, boyasında herhangi bir sorun olmuyor.
Fiyatı 80 TL

canım fiyatları neeee

fiyatlarnı d yazarmsn ck gzel hepsi
Tek tek yazıyorum şimdi daha iyi olacak sanırım böyle

Benim yaptığım çalışmalarda ahşap harfler yok hepsi kamur kabartma olarak çalışıldı. Ancak ham ahşap ürünler satan büyük mağazalarda bulabilirsiniz harfleri. Ben izmirde oturuyorum nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama burda sabuncu craftsy'den temin ediyorum ürünlerimi.

ben corumda oturuyorum buralarda cok zor öyle ürünler bulmak izmir gibi büyük sehirlerde daha basit:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…