canim kullandigin cam terebentin esansi mi yoksa yagi mi? markasini ve miktarini da yazarsan cok sevinirimmBen şampuanımın içine katıyorum. Rengi ve kıvamı değişiyor. Çok iyi gerçekten saçlarım iki sene öncesinin neredeyse iki katından fazla. Hatta önceden elimi attığımda saç gelirdi elime bir sürü, şimdi sadece banyoda 5 6 tel dökülüyor. Günde ortalama 2,3 tel saç kaybediyorum. Ki çok çok iyi bir sayı. Normalde 100 tele kadar dökülebilirmiş, benim saçlarım da yağlı ve farkettim ki market şampuanları saçı daha çok yağlandırıyor. Ben mesela son 5 6 aydır tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum ve yağlanmıyor.. Normalde bir güne yağlanırdı.
Yağ canım, markasını bilmiyorumcanim kullandigin cam terebentin esansi mi yoksa yagi mi? markasini ve miktarini da yazarsan cok sevinirimm
Shiffa home imiş canımcanim kullandigin cam terebentin esansi mi yoksa yagi mi? markasini ve miktarini da yazarsan cok sevinirimm
cok sagol canim umut oldun ya gercekten gurlesti mi saclarin? cok ihtiyacim var gurlesmesine kuruyor ise de yag filan sürmeye calisirimShiffa home imiş canım
Evet evet gurlesti hatta hic dokulmuyor gun icinde 5 tane falan :))cok sagol canim umut oldun ya gercekten gurlesti mi saclarin? cok ihtiyacim var gurlesmesine kuruyor ise de yag filan sürmeye calisirim
masallah canim darisi basima :)Evet evet gurlesti hatta hic dokulmuyor gun icinde 5 tane falan :))
faydasini gördünüz mü750 ml sampuana 1 kapak kadar koydum oyle rahatsız eden bir kokusu yok hatta birkac saat sonra neredeyse koku kalmiyor. Evet uzun kullanimdan sonra kurutuyor ama yagli saci daha az kurutur. Onu sac bakim kremleri ve maskeleriyle onleyebilirsiniz.
faydasini gördünüz mü
Evet ben kafami one egip durularim hep, dogrudur degildir bilemem ama onlem almak lazim:))Bircogunun sac dokulmesini azaltmis ben o faydasini gormedim ama bebek saclarimin orasi cok seyrekti simdi gürlesti bide sacim daha cabuk uzadi. Bu araya yaklasik 8 ay oldu kullanali. Herkese ayni etkiyi gostermeyebilir ama bir faydasinin dokundugu kesin. Bide sacinizi durularken köpüğün üstünüze gelmemesine dikkat edin. Bazilarinda killandirma yapmis