cam silmenin pratik yolları

aysesen41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
5
0
36
Kocaeli
merhaba kızlar,
sizde bilirsiniz ki cam silmek zor bir iştir fakat vazgeçilmezdir de aynı zamanda :) en zor yanlarından biriyse yüksek katlarda oturanların cam silme durumudur çünkü her an düşebilmeyle karşıkarşıyaadır insan :( bildiğiniz pratik bir cam silme yöntemi ya da aleti var mıdır? bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...

Bu ürünü biliyorm cnm bn hatta buna benzer çk ürün gördüm yalşnız çift camlarda işe yaramaz tek camlar için geçerlibu mıknatıs alanı tam kavrayamıyor ve düşüyormş olmuyormuş ynı canım öyle duymuştum. en absitinden küçk saplı çekçekler vr bnm annem erişemediği yerlere camsili püsrtüp saplı mini cam çekçekiyle çekiyor

benim pratik yöntemimi anlatayım bir çoğunuzun da yaptığı gibi vileda sopası benim yardımcım cam silme konusunda. önce cam bezini sopanın başına sarıyorum. sonra da kuru bir eski penyeyle bitiriyorum.yükseklik korkum yok ama yüksekten düşme korkum var. cam silerken cama çıkmaya korkuyorum ve böyle uzanabiliyorum ancak. bu arada benim evin karşısında bi ev var. onun camlarına okadar imreniyorumki. camın 2 kanadı da içeri açılabiliyor. ne güzel ve kolay oluyordur silmesi... arkadaşlar eğer pencerelerinizi yenileyecekseniz o şekilde olanlardan yaptırın derim. cam silmek ölüm olmaktan çıkar ozaman..

Bu ürünü biliyorm cnm bn hatta buna benzer çk ürün gördüm yalşnız çift camlarda işe yaramaz tek camlar için geçerlibu mıknatıs alanı tam kavrayamıyor ve düşüyormş olmuyormuş ynı canım öyle duymuştum. en absitinden küçk saplı çekçekler vr bnm annem erişemediği yerlere camsili püsrtüp saplı mini cam çekçekiyle çekiyor

esracığım teşekkürler öncelikle.. bu ürün mıknatısından dolayı düşüyor ve problem oluşturuyorsa almayayım o halde?

benim pratik yöntemimi anlatayım bir çoğunuzun da yaptığı gibi vileda sopası benim yardımcım cam silme konusunda. önce cam bezini sopanın başına sarıyorum. sonra da kuru bir eski penyeyle bitiriyorum.yükseklik korkum yok ama yüksekten düşme korkum var. cam silerken cama çıkmaya korkuyorum ve böyle uzanabiliyorum ancak. bu arada benim evin karşısında bi ev var. onun camlarına okadar imreniyorumki. camın 2 kanadı da içeri açılabiliyor. ne güzel ve kolay oluyordur silmesi... arkadaşlar eğer pencerelerinizi yenileyecekseniz o şekilde olanlardan yaptırın derim. cam silmek ölüm olmaktan çıkar ozaman..

canım peki senin de pratik bi cam silme aletin olsa o kadar uğraşmak zorunda kalmasan hatta komşunun camlarına bile özenmeyeceğin bi cam silme aletin olsun ister miydin? :))

benim pratik yöntemimi anlatayım bir çoğunuzun da yaptığı gibi vileda sopası benim yardımcım cam silme konusunda. önce cam bezini sopanın başına sarıyorum. sonra da kuru bir eski penyeyle bitiriyorum. yükseklik korkum yok ama yüksekten düşme korkum var. cam silerken cama çıkmaya korkuyorum ve böyle uzanabiliyorum ancak. bu arada benim evin karşısında bi ev var. onun camlarına okadar imreniyorumki. camın 2 kanadı da içeri açılabiliyor. ne güzel ve kolay oluyordur silmesi... arkadaşlar eğer pencerelerinizi yenileyecekseniz o şekilde olanlardan yaptırın derim. cam silmek ölüm olmaktan çıkar ozaman..

benimde kesinlikle yükseklik korkum yok yükseklikten düşme korkum var... bende senin yönteminle siliyorum ama şöyle bastıra bastıra silmeye benzemiyor. başkalarının camlarına hep özeniyorum.

Back
X