- Konu Sahibi cimcimesultan
çok geçmiş olsun bende çok beğeniyodm cam ocakları aman aman bunu duyduğum iyi oldu bildiğimzden şaşmamak gerekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok begendim cam ocaklari simdi tereddutte kaldim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Aynen bende kararsız kaldım dün o kadar cam ocak bakmıştım çokda güzel görunuyordu
bence de tercih etmeyin kızlar güzel duruyolarlar ama problem çıkarıtıyolar döküm aldım bende siemensten
Ne gibi problem cikariyorlar
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Simfer ocaklardan dacamla ilgili çok şikayet okudum. Ama camın dağılmadığını zarar vermediğini kırılırsa da değiştirildiği söyleniyor ne yapsam bilemedim..?
çok sağolun kızlar valla pazartesi günü oldu bu olay o günden beri korkudan ocağa yaklaşamıyorum küçük tüp kullanıyorum yeni ocak haftaya takılacak o güne kadar böyle idare edeceğim. herkes bi sadaka ver diyo hakikaten Allah korudu saniye farkı yaa tam ocağın altını yaktım yemeği karıştırdım arkamı döndüm bu oldu korkudan yaklaşamadım bile yanına.
markası beko kızlar.
Konuyu hortlatmis olacagim galiba ama (Biz yeni ev aldik ankastre set var onunda ocaginin,aspiratorunun,birinin markasi beko Korktum suan ama ocagi camdi ama eski tipti sanki dokunmatik falan degil Korktum ya siz boyle yazinca
benimkide cam eski tipti ben inoxa döndüm çok memnun kaldım temizlemeside çok rahat ablamda cam almıştı dokunmatikti onun ama baska markaydı cok ısınıyordu o da değiştirdi inox aldı
Inox tam olarak ne bilmiyorum ama sukur cam degilmiss Demir gibi ama pek begenmedim ben hemen eskimis degistirmeyi dusunuyoruz peki sizce hangi marka model almaliyiz fiyati uygun