Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler cam set üstü ocağım bomba gibi patladı

çok geçmiş olsun bende çok beğeniyodm cam ocakları aman aman bunu duyduğum iyi oldu bildiğimzden şaşmamak gerekmiş

benimde beko 1 sene oldu kullanıyorum Allah korusun ya ben ozaman baktığımda beko cam ocaklarda şikayet yoktu tırstım şimdi bak ,bebişte var

Canım aldığın yerlerle görüşmüşsün ama ilgilenmediler mi anlamadım? İncelemek için adam göndermicekler mi yani? Neden patladığını merak etmediler mi, ya da size açıklama yapmadılar mı? :26:

Markayla alakasi yok Sikayetvar a girince zaten bir cok markanin cami patladigi goruluyor. Benimki de dun catladi. Markasi da Whirlpool. Yurtdisinda gayet yaygin hatta kaliteli diye bilinir. Gerci 13 yillikti ama yine de siz siz olun guzel gorunuyor diye elektrikli ocak almayin

Bende cok begendim cam ocaklari simdi tereddutte kaldim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bende cok begendim cam ocaklari simdi tereddutte kaldim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Aynen bende kararsız kaldım dün o kadar cam ocak bakmıştım çokda güzel görunuyordu :KK14:

bence de tercih etmeyin kızlar güzel duruyolarlar ama problem çıkarıtıyolar döküm aldım bende siemensten

Geçmiş olsun yıllar önce annemin fırın camıda öyle patlamıştı.Aslında ben sebebini buldum.Hata benimdi.Annem fırından yemek çıkarınca ben hemen temizlemesi kolay olsun diye sıcak sıcak siliyordum hep.O zaman kış olduğu için sıcak cam soğuk ıslak bezle silince cam genleşti tabi patladı.Ben o an anladım tabi ama renk vermedim.Herkes şaşırdı ben hariç.
Muhtemelen sizde sıcakken sildiniz yada sıcakken birşeyler taştı.Ben üç yıldır buna dikkat ettim.Birde hava şartları cam için çok önemli tekrar geçmiş olsun

Simfer ocaklardan dacamla ilgili çok şikayet okudum. Ama camın dağılmadığını zarar vermediğini kırılırsa da değiştirildiği söyleniyor ne yapsam bilemedim..?

Simfer ocaklardan dacamla ilgili çok şikayet okudum. Ama camın dağılmadığını zarar vermediğini kırılırsa da değiştirildiği söyleniyor ne yapsam bilemedim..?

etrafa kurşun gibi dağılmıyor fakat minicik parçaları saçılıyor
ben asla tavsiye etmem inox en garantisi

çok sağolun kızlar valla pazartesi günü oldu bu olay o günden beri korkudan ocağa yaklaşamıyorum küçük tüp kullanıyorum yeni ocak haftaya takılacak o güne kadar böyle idare edeceğim. herkes bi sadaka ver diyo hakikaten Allah korudu saniye farkı yaa tam ocağın altını yaktım yemeği karıştırdım arkamı döndüm bu oldu korkudan yaklaşamadım bile yanına.

markası beko kızlar.

Konuyu hortlatmis olacagim galiba ama :KK43:(Biz yeni ev aldik ankastre set var onunda ocaginin,aspiratorunun,birinin markasi beko :KK43: Korktum suan ama ocagi camdi ama eski tipti sanki dokunmatik falan degil :KK43: Korktum ya siz boyle yazinca

Konuyu hortlatmis olacagim galiba ama :KK43:(Biz yeni ev aldik ankastre set var onunda ocaginin,aspiratorunun,birinin markasi beko :KK43: Korktum suan ama ocagi camdi ama eski tipti sanki dokunmatik falan degil :KK43: Korktum ya siz boyle yazinca

benimkide cam eski tipti ben inoxa döndüm çok memnun kaldım temizlemeside çok rahat ablamda cam almıştı dokunmatikti onun ama baska markaydı cok ısınıyordu o da değiştirdi inox aldı

benimkide cam eski tipti ben inoxa döndüm çok memnun kaldım temizlemeside çok rahat ablamda cam almıştı dokunmatikti onun ama baska markaydı cok ısınıyordu o da değiştirdi inox aldı

Inox tam olarak ne bilmiyorum ama sukur cam degilmiss:KK22: Demir gibi ama pek begenmedim ben hemen eskimis degistirmeyi dusunuyoruz peki sizce hangi marka model almaliyiz fiyati uygun

Inox tam olarak ne bilmiyorum ama sukur cam degilmiss:KK22: Demir gibi ama pek begenmedim ben hemen eskimis degistirmeyi dusunuyoruz peki sizce hangi marka model almaliyiz fiyati uygun

valla beko almayında :KK54:
benim ankastre fırın ve mokrodalgam ıcf memnunum onlardan set üstü ocagı varmı bilmiyorum ama onu alabilirsiniz

X