• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇAM ŞAKURA ŞEHİR HASTANESİNDE AMNİYOSENTEZ YAPTIRANLAR VAR MII?

Sağolun, ben bugün doğum yaptım bebeğimizi de defnettik artık huzura kavuştu o da buna inanıyorum. Rabbim hiç bir anneyi evladıyla ve onun sağlığı ile sınamasın 🙏🏻
Başınız sağolsun kalbindeki sorun neydi tam olarak bende yarın amniyosentez yaptıracağım çam şakurada bebeğimin hipoplastik sol kalp sendromu olduğunu söylediler bende korkuyorum . Sonraki gebeliğinizde bu durumla ilgili bilgi verildimi

Teşekkürler, pulmoner atrezi yanında çeşitli kalp anomalileri vardı amniyosentez sonucunda bebeğimizin di george sendromlu olduğunu öğrendik. Eşime ve bana genetik araştırılma yapıldı bizden kaynaklı olmadığını söylediler sendromun tekrarlama olasılığı %1 bazı şeyler de Allahtandır dendi tekrar hamile kalmadım yeni yeni düşünüyoruz. İnşallah sizin bebeğiniz şifa bulur

Teşekkürler, pulmoner atrezi yanında çeşitli kalp anomalileri vardı amniyosentez sonucunda bebeğimizin di george sendromlu olduğunu öğrendik. Eşime ve bana genetik araştırılma yapıldı bizden kaynaklı olmadığını söylediler sendromun tekrarlama olasılığı %1 bazı şeyler de Allahtandır dendi tekrar hamile kalmadım yeni yeni

düşünüyoruz. İnşallah sizin bebeğiniz şifa buluy

Teşekkürler, pulmoner atrezi yanında çeşitli kalp anomalileri vardı amniyosentez sonucunda bebeğimizin di george sendromlu olduğunu öğrendik. Eşime ve bana genetik araştırılma yapıldı bizden kaynaklı olmadığını söylediler sendromun tekrarlama olasılığı %1 bazı şeyler de Allahtandır dendi tekrar hamile kalmadım yeni yeni düşünüyoruz. İnşallah sizin bebeğiniz şifa bulur
Allah razı olsun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla evlat nasip etsin🙏🏻

Msjınızı yeni gördüm benim biraz kötü geçti kimseyi korkutmak istemem ama 2 kez denendi hocalar asistana zor yerden yap kolayı herkes yapar şeklinde söylemde bulundular. Kendim de ebe olduğum için herşeyin farkındaydım. İlk girdiği bölge çok canımı acıttı uzun süre içeride oynattı ağrım oldu 2 gün ama şimdi iyiyim şükür
Merhaba amniyosentez array sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba

Back
X