- 14 Haziran 2016
- 258
- 65
- 98
- 34
- Konu Sahibi tazeannecii
Merhabalar çam ve şakura şehir hastanesinde amniyosentez yaptıranlar var mı?Varsa sonucunuzu kaç günde aldınız lütfen bir yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma günü yaptırdım korkulan gibi bişi değilmiş hiç merak etmeMerhaba ben de yarın yaptıracağım siz yaptırdınız mı bir sıkıntı oldu mu acaba?
Sonucunuz kaç günde çıktı?Merhabalar çam ve şakura şehir hastanesinde amniyosentez yaptıranlar var mı?Varsa sonucunuzu kaç günde aldınız lütfen bir yardım
Msjınızı yeni gördüm benim biraz kötü geçti kimseyi korkutmak istemem ama 2 kez denendi hocalar asistana zor yerden yap kolayı herkes yapar şeklinde söylemde bulundular. Kendim de ebe olduğum için herşeyin farkındaydım. İlk girdiği bölge çok canımı acıttı uzun süre içeride oynattı ağrım oldu 2 gün ama şimdi iyiyim şükür
Teşekkür ederim, yavrularımız iyi olsun da herşeye katlanıyor insan. Umarım temiz gelir sonuçlarımız da ama ben ameliyat şansı olsun diye devam etme kararı aldım ne olursa olsun kabulüm. Konseye kadar da muhtemelen sonuç yetişmeyecek son kararımız böyle oldu eşimleÇok üzüldüm böyle bi deneyim yaşadığınıza. Benimki kolay geçti ama tabiki psikolojik olarak zor bir olay. Umarım sonuçlar bir an önce gelir
Sizin problem neydi? Benim bebeğimin ayaklarında pes ekinovarius var. 21. Haftada detaylı ultrasonda çıktılar. Doğuştan çarpık ayak sendromu. Sadece buysa sıkıntı yok kolaylıkla çözülebilecek bir durum ama altında yatan başka bir genetik sorun var mı diye bu testi istediler. Test ön sonuçları 5 günde çıkanlar olmuş elim gözüm telefonda yaşıyorum. Hepimizin bebeklerine acil şifalar olsun inşallahTeşekkür ederim, yavrularımız iyi olsun da herşeye katlanıyor insan. Umarım temiz gelir sonuçlarımız da ama ben ameliyat şansı olsun diye devam etme kararı aldım ne olursa olsun kabulüm. Konseye kadar da muhtemelen sonuç yetişmeyecek son kararımız böyle oldu eşimle
Bizim bebeğin kalbinde ciddi anomaliler var aynı şekilde detaylı ultrasonda öğrendik öncesinde herşeyimiz normaldi, 8 gün oldu bugün ama hala sonuçla ilgili bir dönüş olmadı yarın da konseyimiz var zaten bakalım öğreneceğiz. Rabbim tüm yavruların şifasını versin inşallahSizin problem neydi? Benim bebeğimin ayaklarında pes ekinovarius var. 21. Haftada detaylı ultrasonda çıktılar. Doğuştan çarpık ayak sendromu. Sadece buysa sıkıntı yok kolaylıkla çözülebilecek bir durum ama altında yatan başka bir genetik sorun var mı diye bu testi istediler. Test ön sonuçları 5 günde çıkanlar olmuş elim gözüm telefonda yaşıyorum. Hepimizin bebeklerine acil şifalar olsun inşallah
Allah acil şifalar versin inşallahBizim bebeğin kalbinde ciddi anomaliler var aynı şekilde detaylı ultrasonda öğrendik öncesinde herşeyimiz normaldi, 8 gün oldu bugün ama hala sonuçla ilgili bir dönüş olmadı yarın da konseyimiz var zaten bakalım öğreneceğiz. Rabbim tüm yavruların şifasını versin inşallah
Merhaba sizin Ne zamana kadar her şey normaldi acaba ?Bizim bebeğin kalbinde ciddi anomaliler var aynı şekilde detaylı ultrasonda öğrendik öncesinde herşeyimiz normaldi, 8 gün oldu bugün ama hala sonuçla ilgili bir dönüş olmadı yarın da konseyimiz var zaten bakalım öğreneceğiz. Rabbim tüm yavruların şifasını versin inşallah
Size söylenilen sorun nedirTeşekkür ederim, yavrularımız iyi olsun da herşeye katlanıyor insan. Umarım temiz gelir sonuçlarımız da ama ben ameliyat şansı olsun diye devam etme kararı aldım ne olursa olsun kabulüm. Konseye kadar da muhtemelen sonuç yetişmeyecek son kararımız böyle oldu eşimle
Merhaba, ayrıntılı ultrasona kadar normaldi 21 haftalıkken öğrendik. Korkmayın içinizi ferah tutun ultrason bulgusu yoksa temiz gelecektirMerhaba sizin Ne zamana kadar her şey normaldi acaba ?
Ben de amniyosentez yaptım sonuç bekliyorum ultrason bulgusu yok ama korkuyorum
Vsd pulmoner atrezi bizim tanımız, di george sendromundan şüpheleniyorlarSize söylenilen sorun nedir
Sağolun size de inşallah bizim ön sonuç temiz geldi ama ana sonuçlar önemli dediler sizin sonuçlarınız çıktı mı?Allah acil şifalar versin inşallah
Ultrason bulgusu var benim kötü mü gelir sizce pekiMerhaba, ayrıntılı ultrasona kadar normaldi 21 haftalıkken öğrendik. Korkmayın içinizi ferah tutun ultrason bulgusu yoksa temiz gelecektir
Benim Şuan 18.haftam şuana kadar anormallik yok ama sizin de sonradan çıkmış ortayaMerhaba, ayrıntılı ultrasona kadar normaldi 21 haftalıkken öğrendik. Korkmayın içinizi ferah tutun ultrason bulgusu yoksa temiz gelecektir
İnanın hiç bilmiyorum ama bence moralimizi yüksek tutup olumlu bakmalıyız, yaşayan bebekler ve aileler ile iletişime geçtim onlar bana umut oluyor zorlu süreçler olsa da ameliyat şansı olabiliyor en azındanUltrason bulgusu var benim kötü mü gelir sizce peki
Bende öyle kendimi teselli etmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun inşallahİnanın hiç bilmiyorum ama bence moralimizi yüksek tutup olumlu bakmalıyız, yaşayan bebekler ve aileler ile iletişime geçtim onlar bana umut oluyor zorlu süreçler olsa da ameliyat şansı olabiliyor en azından