C cenkeryasemin00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2024 2 0 28 Çarşamba 22:16 Konu Sahibi cenkeryasemin00 #1 Merhaba Başakşehir çam sakurada meme küçültme ameliyatı yada herhangi bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun
Merhaba Başakşehir çam sakurada meme küçültme ameliyatı yada herhangi bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun
dehal Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2024 15 10 28 Dün 13:08 Konu Sahibi cenkeryasemin00 #2 Çam sakura Hastanesini bilmiyorum ancak 27 yaşında bir arkadaşım olmak durumunda kaldı, süreç oldukça zorlu, umarım en kısa sürede ve en iyi şekilde atlatırsınız. Arkadaşım uzun dönemde oldukça uğraş verdi ağrıları ile.
Çam sakura Hastanesini bilmiyorum ancak 27 yaşında bir arkadaşım olmak durumunda kaldı, süreç oldukça zorlu, umarım en kısa sürede ve en iyi şekilde atlatırsınız. Arkadaşım uzun dönemde oldukça uğraş verdi ağrıları ile.
C cenkeryasemin00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2024 2 0 28 Dün 15:29 Konu Sahibi cenkeryasemin00 #3 Teşekkür ederim ben de o yaşlardayım berde oldu acaba o