- 10 Nisan 2025
- 18
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi GunesPerisi
Çam sakura muzaffer beyde tedaviye başladım bugün adetten önce ilk kanımı verdim ama eşim gitmek istemiyor ne yapmam gerekiyor acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden istemiyor tedavi olmaktan mı çekiniyor iki tarafta bebek istiyosa ve olmuyosa mecbur oda gitmek zorunda yaniÇam sakura muzaffer beyde tedaviye başladım bugün adetten önce ilk kanımı verdim ama eşim gitmek istemiyor ne yapmam gerekiyor acaba![]()
Vajinal muayenemi devlette de özelde de doktor erkek olsa bile doktor yapmıstı ki bence de doktor yapmalı ilk defa duydum asistanin vajinal muayene yaptıgınıErkek diye gitmek istemiyorsa eğer merak etmeyin. Doktor vajinal muayeneye girmiyor. Kadın bir asistan vajinal muayene yapıyor. Sonucunu raporluyor sonra doktor ile gorüşme oluyor. Ben vajinal muayeneyi doktor yapmadığı için bıraktım saçma geldi bana.
Valla ben de sasırdım. Çok kalabalık olduğu için muhtemelen sadece tedavi sürecinde dahil oluyormuş doktor. Tüm tahlilşeri istiyorlar rahim filmi spermiyogram hormon için adet dönemi ve adet öncesi 2 kere kan tahlili istediler. Vajinal muayeneyi yaptırdım. Tüm sonuclar cıkınca tekrar randevu alın gelin dediler o zaman doktorla görüşeceksiniz dediler. He sonraki süreçte aşılama vs doktor yapıyor mu bilmiyorum ilk muayenem boyle geçmiştiVajinal muayenemi devlette de özelde de doktor erkek olsa bile doktor yapmıstı ki bence de doktor yapmalı ilk defa duydum asistanin vajinal muayene yaptıgını
merhaba neden infertiliteye yönlendirildiniz acabaValla ben de sasırdım. Çok kalabalık olduğu için muhtemelen sadece tedavi sürecinde dahil oluyormuş doktor. Tüm tahlilşeri istiyorlar rahim filmi spermiyogram hormon için adet dönemi ve adet öncesi 2 kere kan tahlili istediler. Vajinal muayeneyi yaptırdım. Tüm sonuclar cıkınca tekrar randevu alın gelin dediler o zaman doktorla görüşeceksiniz dediler. He sonraki süreçte aşılama vs doktor yapıyor mu bilmiyorum ilk muayenem boyle geçmişti![]()
Ben kendim gittim 1yıldır olmuyor diyemerhaba neden infertiliteye yönlendirildiniz acaba
bir sorun var mıydıBen kendim gittim 1yıldır olmuyor diye
Pkos var bende baska bir sorun yok cnmbir sorun var mıydı
yaşınız kaç acabaPkos var bende baska bir sorun yok cnm
Asistan dedigi asistan doktordur yine ya başka türlüsü çok saçma olamaz yaniVajinal muayenemi devlette de özelde de doktor erkek olsa bile doktor yapmıstı ki bence de doktor yapmalı ilk defa duydum asistanin vajinal muayene yaptıgını
29 yaşındayımyaşınız kaç acaba
Evet dediğiniz gibi asistandan kastım asistan doktor. eğitim hastanesi olduğu için genç doktorlar çoğu zaman diğer bölümlerde de uzman ve prof ların yerine girip hasta bakıyorlar.Asistan dedigi asistan doktordur yine ya başka türlüsü çok saçma olamaz yani
İkna etmeniz lazim sperm testi için gelmesi şart ona göre tedavi veriliyorÇam sakura muzaffer beyde tedaviye başladım bugün adetten önce ilk kanımı verdim ama eşim gitmek istemiyor ne yapmam gerekiyor acaba![]()
EtmeÇam sakura muzaffer beyde tedaviye başladım bugün adetten önce ilk kanımı verdim ama eşim gitmek istemiyor ne yapmam gerekiyor acaba![]()