Çam sakura doğum yapan var mı

ksevgi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
22
6
25
Selam kızlar 33. Haftamdayım başta özele gittim sonra devlete geçtim şu an doğum için kararsız kaldım istanbul avrupa yakasına yakın önerebileceğiniz hastane ve yakın tarihte fiyat bilgileriniz var mı? Çam sakura hakkındada önerirmisinizz

Çam Sakura da 2 hafta yattım. Doğumumda orada gerçekleşti. Benim ki erken doğumdu yaşamadı bebeğim. Hastane güzel temiz. Bazı doktorlar çok iyi bazı doktorlar çok sıkıntılı. Genel olarak uzman doktorlar çok iyi ama asistanları pek sevmedim. Gözlemlediğim kadarıyla sezeryan doğum yapanlar çok sorun yaşıyordu. Yatanların çoğu sezeryandan sonra enfeksiyon oldum diye geri geliyordu ama çok büyük bir hastane günde bir sürü doğum oluyor o kadar çok vakaya belki normaldir bilemiyorum

Yaa geçmiş olsun çokk teşekkür ederim .
Doğuma çok az kaldı kafam çok karışık bunaldıö

Ben de özele gidiyordum sonradan cam sakuraya geçtim baştan sona hiç sıkıntı yaşamadım, çok güzel bı süreç geçirdim, yine tercih edeceğim bı hastane, çok güzel ilgilenmislerdi, üç gün kaldım ama hiç rahatsız hissetmedim herşeye de yardım ettiler, bı gece hiç unutmam ağlıyorum aç mı acaba tam ememiyor diye, emzirme için görevli bı hemşire vardı saçlarımı okşadı konuştu rahatlattı yardım etti çok tatlıydı, artık 33olmus bı an önce karar vermen lazım ki o hastaneye kayıt yapılsın takibin baslansin, hastane değişiminde ilk ultrason görüntüsü istiyorlar yanınızda bulundurun, zaten 35 36dan sonra da randevusuz haftalık yada bikac günde bir gitmeye başlayınca randevusuz alıyorlar sıkıntı olmuyor, şimdi ilk kontrol için giderken gebelere bakılmaktadır aciklamasina da dikkat edin farklı bı bölüm olursa bakmaz tekrar randevu alın demesinler, umarım sağlıcakla kavusursunuz

Ben 21 temmuz 2023te Çam ve sakurada sezeryan doğum yaptım fakat çok pişmanım orda yaptığım için boşu boşuna eziyet ediyorlar 5 gün hastanede yattım ebeleri zaten belli bı egoları var ilk dogumunuz olacaksa hiç tavsiye etmem bende sizin gibi yaptım özele gittim son ayımda çam ve sakuraya gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…