Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

sweeter teyzemiz ve oğluşunun gönderdiği hediyeyi nihayet sizlerle paylaşabiliyorum..
fotonun hafıza kartı sizlere ömür olmuş..içinde kalanlardan gönderiyorum artık..

ayy yerim seni ben yerim çok tatlısın yavruum allah korusun seni maşallah
hilalcim çok güzel olmuş bebeğin cicileri de çok yakışmış güle güle giysin iyi günlerde

tam üstüne göre oldu cnm:)
bu arada bende bilekliğimi çok beğendim teşekkür ederim....
çok yakışmış benim güzel kızıma çok tatlılar ya valla asortie çok şık kesene bereket canımm

andinacım sen öyle dedin diye evi altı üstüne getirdim kabloyu buldum ,bu senin için :))
oyy snein montunu sevsinler çok tatlı eylülcüm

Buda bizim hediyemiz:

Güzel hediyen için teşekkürler H.Minecim.

Bugün giydiremedim kızlar,inşallah yarın giydirir çekerim.

Nazlım,ecem teşekkürler
çok güzel kırmızıya oldum olası bayılıyorum cerene de çok yakışacak eminim bize de denizanası teyzemiz kırmızı yollamıştı çok tatlı çok ama cerene giydir bide öyle görelim demiii

sweeter teyzemiz ve oğluşunun gönderdiği hediyeyi nihayet sizlerle paylaşabiliyorum..
fotonun hafıza kartı sizlere ömür olmuş..içinde kalanlardan gönderiyorum artık..

oyy senin tombalak bacaklarını yerim ben çok tatlı olmuş annesi swetter teyzemizin kesesine bereket[/QUOTE]

hilalciğim hediyeniz çok güzelmiş renklerine bayıldım
cimcimene de çok yakışmış maşallah güle güle giysin

hilalcim cok yakismis fistigina güle güle giysin..

iste bunlarda citos teyzemizin bize aldigi hediyeler..

corabimiz resimde cikmamis ama yaa...

çilekçiğim sizin hediyeleriniz de çok güzelmiş güle güle giysin kuzun
çitoscuğum kesene bereket canımopuyorumnanaktan

hilal çilek güle güle iyi günlerde giysin kuzular cicilerini
bu arada hilal aynı t-shirtten bizde de var
bana da hediye gelmişti ve tüm yaz severek giydirdim

çilekcim güle güle kullansın deniz ciclern, çok beğendm emnim çok yakışır:) çitosunda emeğne sağlık güzel seçm yapmış:)

hilal ,çilek cicilerinizi güle güle giydirin bebişlerinize..
çok tatlılar maşallah.
(çileğin deniz oğlanı da dün görmüştümde topların içinde..)

hilal kizin cok tatli valla ben bizim mustafa ya biraz benzettim kafa tipi burnu yanaklar bilmiyorum belkide ben benzetmis olabilrim

Hilal ve Çilek

cicilerinis çok güzel güle güle kullanın.

Alanların eline sağlık.

Biz daha cicilerimizi giymedik.

Bugün ev işleiyle uğraştım.

Güya erken yatıcaktım bu gece:))

Eklerim bende cerenimonun kıyafetli halini.Elbisesi çok güzel eminim yakışır.
Ama saç bandını saçında bırakır mı bilemiyorum:))) Tokaları zorla takıyorum da saç bandını hemen çekip çıkarıyo:umursamaz:

hilalcim ve çilekcim ,cicileriniz çok güel güle güle giysin yavrular ,alanın eline koluna sağlık kesesine bereket ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…