Merhaba,
Bende almadan önce çok araştırdım.. Cam ocakların inoxlardan daha kolay temizlendiğini öğrendim ve kullanımının da daha rahat olduğunu..Hatta yurtdışında inox filan kullanan da kalmamış herkes cam ocağa geçmiş..KK da cam ocak kullanan -neredeyse- herkese sordum, hepsi de çok memnun olduklarını ve kesinlikle cam ocağı tercih etmemi söylediler.Bende aldım ve 3 ay sonra evlenince kullanacağım inş :) Zaten titiz biriyim, çizilmemesi imkansız olan eşyaları bile yıllarca sıfır çizikle kullanırım, umarım ocağım için de aynı titizliği gösterebilirim. Umarım kararsızlığını bir ölçüde azaltmışımdır..
Hanimlar yaklask 4 bucuk oldu cam ocak alali. Ben çok ama çok memnunum.
toz vs vs demis bazi hanimlar, gunde en az bir defa zaten siliyoruz ocaklarimizi.
temizlemeye gelince sivi sabunla silip islak bezle duruluyorum kurulamaya bile gerek kalmadan kendiliginden kuruyor zaten. ilk ocagimi cif vs vs seyler ile yaglarin cikmasi için ovuyordum.bunda az bi islak birakiyorum kurumus lekeleri sivi sabun tamam baska bi sey kullanmadim simdiye dek. Ne bileyim bana diger ocaktan daha pratik geldi. ilk basta çizilmesinden veya temizliginden korkmadim degil ama kullandikca inanin çook memnunum ocagimdan ben. Turkiye' deki evimede ondan almayi dusunuyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?