cam masa belası

Masa örtüsü ağırlıkları var uçlarına takıyorsun.internet arama motoruna yaz bir sürü modelde var canım.yada masa mandalları hangisini beğenirsen artık iyi günler:)

canım,kalın bir muşamba baloncuk yapmaz sanıyorum,bizim masadaki kalın we düzgün,kayma falanda olmuyor o ince muşambalar gibi,fotoğrafını ekliyorum kalınlığını görebilmen için ama bu kenardan köşeden sallananlardan değil,camı zarar görmesin diye düşünürsen canm $484428_4294940887112_1667899377_n.webp

arkadaşlar merhaba cevap yazan herkese çok teşekkür ederim resim eklemşsin peçeli sağol canım uğraşmışsın.minnie baya düzenleme yaptınmı çok sevindim masanı güle güle kullan.o kalın muşambalardan alıcam.şu an istanbuladayım evde değilim dolayısıyla tlf.dan bağlanıyorum .tek tek yazamadım..görüşmek üzere inşallah..

benimkide cam masa:
bazen petek desenli hafif renkli şeffaf muşamba seriyorum

bazende ahşap amerikan servis koyuyorum

valla, bende aynı dertten müzdaribim.
geçen arkdaşlarım geldi, renkli ince muşamba serdim bütün havası kaçtı.
bir kaç gün önce yine arkdaşlarım vardı örtü serme dediler.
bu sefer ne oldu dan dun sesler kaşık çatal tabak olmuyo yanii..
ama şu kalın şeffaf muşambayı bende almak istiyordum ama siz öyle deyince kararsız kaldım açıkçası.

Yaklaşık 8 senedir mutfakta cam masa kullanıyorum çok da memnunum. Ben örtü kullanmıyorum, metre işi olan dertsizlerden masanın ölçüsüne göre diktirmiştim, yemek yerken onu kullanıyorum. Yemek yedikten sonra masa örtüsünü toplayıp, masayı temizledikten sonra, runner serip ortasına da dekoratif tabak koyuyorum, masanın köşeye gelen kısmına da içinde runnerin renginde mumları olan 2 adet şamdan koyuyorum.

Son düzenleme:
valla benim oğlum dakka başı masada bişeyler yiyip içtiği için öyle runnermış meyvelikmiş koyamıyorum ben.çok özeniyorum ama o ayrı:)

bizde mutfak ta cam masa kullanıyoruz şahşen hiç birşey ötmüyoruz öyle daha güzel görüntüsü üstüne meyvelik koyduk görüntüsü daha güzel oldu

Son düzenleme:
canım bence runner yada amerikan servisi koy onlarında çok değişik güzel modelleri var

bende cam masa kullanıyorum
3.5 yaşında oğlum var el izi parmak izi eksik olmuyor:DD
kalın şeffaf örtüden kestirdim ama alttaki hava kabarcıkları yüzünden görüntü kötüydü:(
ince şeffaf örtü aldım ama yine hoşuma gitmedi
birde cam masanın özelliğini kaybettiğini düşünüyorum
bu yüzden artık yemek yerken masaya leke tutmayan örtülerden serip yemek sonrası örtüyü kaldırıyorum
normalde de masanın ortasına ikeadan aldığım hasır topları bulunan tabağı koyuyorum
gayet şık duruyor
sanırım gülü seven dikenine katlanır durumu oluyor
birde mikrofiber bezi sıcak suyla yıkayıp masayı sildiğimde kurulamama bile gerek kalmadan temiz oluyor

bence eğer oğlun çekiştirir diye düşünüyorsan yanlardan sarkmayacak şekilde küçük şık bir runner serebilirsin ortasınada dekoratif birşeyler koyarsan çok şık durur.

birde üzerine hiç birşey örtmediğinde gözüne çok boş geldiğinden şikayetçiysen cam kısmın tersinden stickerlar yapıştırabilirsin. mutfağınla uyumlu renklerde çiçekli falan stickerlar çok güzel olur, onada örnek ekliyorum siyahbeyazda çok güzel olur, renklileride oluyor bunların.:34::34:

$Coffee-table-butterfly-decorative-pattern-tv-coffee-table-glass-font-b-refrigerator-b-font-s...webp

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 277
bence eğer oğlun çekiştirir diye düşünüyorsan yanlardan sarkmayacak şekilde küçük şık bir runner serebilirsin ortasınada dekoratif birşeyler koyarsan çok şık durur.

birde üzerine hiç birşey örtmediğinde gözüne çok boş geldiğinden şikayetçiysen cam kısmın tersinden stickerlar yapıştırabilirsin. mutfağınla uyumlu renklerde çiçekli falan stickerlar çok güzel olur, onada örnek ekliyorum siyahbeyazda çok güzel olur, renklileride oluyor bunların.:34::34:

Eki Görüntüle 536528
canım sağol uğraşmışsın resim eklemişsin canım sanırım artık takmıyorum kafama üzerine şeffaf plastiklerden serdim .sticker fikri güzelmiş deneyebilirim:16:

ben altına dantel tarzı bir örtü serin derim dantel omasa da benzerlerinden üstüne de 2mm ya da 3mm cam gibi duran kaymaz örtüden kestirin mis gibi işte hem şık hem kullanışlı sil gitsin yemek sonrası..

kızlar cam masalara uygun kesilen şeffef kalın muşambalar varya onlardan alıp serdim altından hava kabarcıkları iğrenç bi görüntü oluşturdu .normal muşamba örtü serdim cam olmasının anlamı kalmadı acaba dertsizlerin üstüne o kalın şeffaf olanlardan örtsem olurmu kayarmı alttaki örtü ?bi yardımcı olun bakıp geçmeyin lütfeenn

ben de aynı şekilde yapıp kullanmıştım ama altına normal masa ortusu seriyordum.sonra temizlemesi çok zor olmaya başladı ve kaldırdım altım.sonra 3-4 tane dertsiz masa örtüm var hem de çok uygun aldıgım.yıka ütüle ser.böylesi daha kolay oluyormus.onca zaman boşuna ugrasmışım

Cam Masaya Örtü Olmaz ki Zaten Bi Anlamı Olmaz Muşamba Türü Hele Hiç Sermeyin Sıcak Çay-Yemek Konulduğunda Muşambalar Marullanıyor En Güzeli Örtüsüz Arada Camsil İle Silin Parlatın Oh Mis :32:

Back
X