cam masa belası

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.027
3.961
773
50
Ankara
kızlar cam masalara uygun kesilen şeffef kalın muşambalar varya onlardan alıp serdim altından hava kabarcıkları iğrenç bi görüntü oluşturdu .normal muşamba örtü serdim cam olmasının anlamı kalmadı acaba dertsizlerin üstüne o kalın şeffaf olanlardan örtsem olurmu kayarmı alttaki örtü ?bi yardımcı olun bakıp geçmeyin lütfeenn

canım ben cam masama güzel süslü püslü bir örtü onun üstünede kaliteli, seffaf bir musamba örtüp kullanıyorum, biraz kayabiliyor ama benim ufak çocugum var, o çekiyor ittiriyor, ama yemek esnasında oldukça pratik

canım dün konunu görünce cam masa kullanan arkadaşım aklıma geldi ona mesaj attım sordum...oda aynen senin gibi çeşitli şeyler denemiş ama hiç birinden randuman alamamış.... kalın şeffaflardan almış önce...alırken satıcı ısıtıp kesmiş...satıcı nasıl bilemediyse anlamadım bende....sonra o ısıtarak kestiği yerler marul gibi kıvrılmaya başlamış masanın üzerinden...bende görmüştüm gerçketen çok komik bi görüntü olmuş....satıcının hatası artık....hatta 30 lira para vermiş yazık olmuş....
şeffaf incelerden almış hatta üzerinde hafiften mavi desenleri vardı...o güzel duruyormuş ama dediğin gibi cam masa olmasının ne manası kaldı diyor....onunda çocukları var ama büyük oldukları için asılma çekme durumu yok...mesele örtünün sabit kalması değil şık olmaması...
canım sana tavsiyem hiç örtü örtme....benim masam ahşap ve hiç örtü örtmedim örtmemde... bulaşıktan sonra yada bişeyler yedikten sonra ıslak bezle siliyorum oh rahatca...ne örtü kaydı derdi var ne hoş görünmüyor derdi :) bence örtüyü kaldır ....ama sebebi varsa örtmende onu bilmiyorum canım...

kızlar cam masalara uygun kesilen şeffef kalın muşambalar varya onlardan alıp serdim altından hava kabarcıkları iğrenç bi görüntü oluşturdu .normal muşamba örtü serdim cam olmasının anlamı kalmadı acaba dertsizlerin üstüne o kalın şeffaf olanlardan örtsem olurmu kayarmı alttaki örtü ?bi yardımcı olun bakıp geçmeyin lütfeenn

geztapo canım benimde var mutfakta ama ben örtüsüz kullanıyorum o kalın şeylerdende almadım örtüde yamuk duruyor zaten örtüsüz kullan ben senin sorduklarına cevap vermeye çalışıyorum bildiğim varsa alıngan olma okadar yıpratır seni.....

canım ben cam masama güzel süslü püslü bir örtü onun üstünede kaliteli, seffaf bir musamba örtüp kullanıyorum, biraz kayabiliyor ama benim ufak çocugum var, o çekiyor ittiriyor, ama yemek esnasında oldukça pratik

teşekkür ederim canım.arkadaşlar örtüsüz kullan demiş ama o zamanda gözüme çıplak gibi geliyo sanki ...bende süslü olsun istiyorum ama kayıyo diyosun bi deniyim bakalım örtüsüz:44:

geztapo canım benimde var mutfakta ama ben örtüsüz kullanıyorum o kalın şeylerdende almadım örtüde yamuk duruyor zaten örtüsüz kullan ben senin sorduklarına cevap vermeye çalışıyorum bildiğim varsa alıngan olma okadar yıpratır seni.....

canım zaten gazelle sen sağolun her sorduğuma şıp diye cevap alıyorum .burda kimse birbirini tanımıyor ama bazen hiç tahmin etmiyceğin konular sayfalarca yorum alıyo şaşıp kalıyorum .yoksa alıngan birisi değilimdir örtüsüz deniycem bakalım camı kötü olursada artık ayağın üzer,ne ahşap masa tablası kestiririm bir marangoza

canım dün konunu görünce cam masa kullanan arkadaşım aklıma geldi ona mesaj attım sordum...oda aynen senin gibi çeşitli şeyler denemiş ama hiç birinden randuman alamamış.... kalın şeffaflardan almış önce...alırken satıcı ısıtıp kesmiş...satıcı nasıl bilemediyse anlamadım bende....sonra o ısıtarak kestiği yerler marul gibi kıvrılmaya başlamış masanın üzerinden...bende görmüştüm gerçketen çok komik bi görüntü olmuş....satıcının hatası artık....hatta 30 lira para vermiş yazık olmuş....
şeffaf incelerden almış hatta üzerinde hafiften mavi desenleri vardı...o güzel duruyormuş ama dediğin gibi cam masa olmasının ne manası kaldı diyor....onunda çocukları var ama büyük oldukları için asılma çekme durumu yok...mesele örtünün sabit kalması değil şık olmaması...
canım sana tavsiyem hiç örtü örtme....benim masam ahşap ve hiç örtü örtmedim örtmemde... bulaşıktan sonra yada bişeyler yedikten sonra ıslak bezle siliyorum oh rahatca...ne örtü kaydı derdi var ne hoş görünmüyor derdi :) bence örtüyü kaldır ....ama sebebi varsa örtmende onu bilmiyorum canım...
senin masayı verzalit sanmıştım gazelcim nasıl ahşap nemden etkileniyo filan diyolar ama?benim canavarda küçük değil ama ikide bir bişeyler atıştırır artık elimden bez düşmez hayırlısı...sağol canım sormuşsun benim için.:16:

senin masayı verzalit sanmıştım gazelcim nasıl ahşap nemden etkileniyo filan diyolar ama?benim canavarda küçük değil ama ikide bir bişeyler atıştırır artık elimden bez düşmez hayırlısı...sağol canım sormuşsun benim için.:16:

estağfr. canım ne demek soracam tabi... siz benim en ihtiyaç duyduğum zamanlarda gece yarılarına kadar ilgilendiniz uğraştınız, sayfalar dolusu çözüm aradınız yazdınız iki satır yazmışım sana çokmu...ama istedimki bilmeden yorum yapmayım diye konunu görür görmez yazmadım arkadaşımda cevabını geç gönderince mesajın, sana yorumum gecikti canım o yüzden...onun dediğide aynı..cam masa estetik göründüğü için örtü pek yakışmıyor zaten...bencede örtüsüz kullan canım..arkadaşımda örtüsüz kullanıyormuş dün öyle dedi....
bu arada benim masa verzalit değil keşke verzalit olsa, çok sağlam ve kullanışlı oluyorlar...üstelik kabarma falan yapmıyormuş...benim sunta karışımı ahşap denilenlerden canım....sırf katlanır olması özelliğinden bunu aldım...çok memnunum ama biraz ağır hantal taşıması falan zor...güya katlanır aldım portatf olsun yerden tasarruf edeyim diye ama ağır olunca katlamaya üşeniyorum :)
şimdiki aklım olsa kesinlikle verzalit alırdım...

bir tanıdıkta gördüm kırmızı cam masasında yvarlak desenler vardı bu da aramış bulmuş ince naylon ve yuvarlak desenli bir masa örtüsü fazla hava kabarcığı belli olmuyodu takım gibi olmuştu
bende örtüsüz yapamam çıplak gibi geliyo
bu yüzden cam almaktan vaz geçtim

merhaba geztapo, benım de mutfak masam cam, ve ben hemen uzerıne kalın musambadan aldım ama ne yaptıysam baloncuklar gecmedı.sonra kayınvalıdemın aklıyla altına ıncecık naylonumsu bı kuması olan kare,krem rengı bır ortuyu capraz serdım,masam dıkdortgen oldugu ıcın sadece 4 kosesı ufacık cam gorunuyor . hem cam oldugu bellı hem de baloncuklu durmuyor ayrıca hıc te kaymıyor.altına koydugun örtu ınce olmalı bence kalın olursa kayar.sevgıler

merhaba geztapo, benım de mutfak masam cam, ve ben hemen uzerıne kalın musambadan aldım ama ne yaptıysam baloncuklar gecmedı.sonra kayınvalıdemın aklıyla altına ıncecık naylonumsu bı kuması olan kare,krem rengı bır ortuyu capraz serdım,masam dıkdortgen oldugu ıcın sadece 4 kosesı ufacık cam gorunuyor . hem cam oldugu bellı hem de baloncuklu durmuyor ayrıca hıc te kaymıyor.altına koydugun örtu ınce olmalı bence kalın olursa kayar.sevgıler
merhaba mimaycım örtülerden cinnet geldiği için şu an örtüsüz çıplak kullanıyorum üstüne koyduğum herşey dan dun ses çıkarıyo tabii ...bilmem yine bir cinnet anında çekiçle vurup kırmazsam:47: denerim fikrini canım :1:teşekkürler...

merhaba mimaycım örtülerden cinnet geldiği için şu an örtüsüz çıplak kullanıyorum üstüne koyduğum herşey dan dun ses çıkarıyo tabii ...bilmem yine bir cinnet anında çekiçle vurup kırmazsam:47: denerim fikrini canım :1:teşekkürler...

canım bu masayı niye cam almıştın sen..böyle bi hata yapmazdın kim girdi aklına da aldın sen :) görüntüye pek bakmazdın kullanışına bakardın..kesin biri girmiştir aklına :)

yaa gazelcim bilmiyorumki basiretim bağlandı bide peşin alamıyoruz bişeyi o yüzden bulduğumuza razı oluyoruz.ben burdaki bir mağza var tanıdık işte bilirsin mahalle arasında ordan aldım öyle sıkılmadan ödiyceğim için heves ettim.hiç kullanışlı değil deli oluyorum:47:

yaa gazelcim bilmiyorumki basiretim bağlandı bide peşin alamıyoruz bişeyi o yüzden bulduğumuza razı oluyoruz.ben burdaki bir mağza var tanıdık işte bilirsin mahalle arasında ordan aldım öyle sıkılmadan ödiyceğim için heves ettim.hiç kullanışlı değil deli oluyorum:47:

benimkinide çeyiz alırken almıştık, verzalit desen değil sunta desen değil...karışık bişeyler adam izah etmişti inan unuttum :) ama o kadar kullanışlı ki...su dök üzerine sabaha kadar beklesin, sabah kalkınca sil hiç iz leke kalmaz kabarmaz..maşallah diyeyim..hatta ucuza almıştık hemde...ben katlamalı oluşuna haves ettim yerden tasarruf diye, gerçi pek katlayamıyorum ağır baya..ahşap gibi artık neyse malzemesi..çok memnunum...bazen öyle oluyor haklısın bi anlık kararla alınıveriyor eşyalar... benim yatak odası gibi işte...bi anlık göze hoş gelmesiyle hemen aldık ldığım gün pişman oldum...:) siyahmı ? allah korusun artık :) assllaaaa

canım bende mutfağıma cam masa aldım hiç bişey sermeden kullanıyorum şimdilik(güzel görünüyor böyle)o kalın masaya göre kestirilen masaya yapışan örtüden annemde masasına kestirdi hava kabarcıkları pek geçmiyor ama altına dantel koydu çok güzel durdu doğrusu (normalde danteli sevmem aslında) hava kabarcıklarının çağresini bilmiyorum ama bu şekilde şık duruyor söyleyim dedim

Back
X