• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cam kırığı yutmuş olabilir miyim?

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
3 gün önce öğlen su içtim, içtiğim bardağın ağız kısmı kesikti suyuda tepeme dikmiştim camı içmiş olabilir miyim bilmiyorum ama çok küçük bi parçaydı dün akşam boğarsaklarımdan birsürü garip ses geldi midemde felan bi rahatsızlık yok...Off panık yaptım cam yutmuş olsam nolurdu?

Yuttuğunuz küçük parçadır muhtemelen
Fark etmeden yuttuğunuza göre
Aynı şekilde mide eritmiyorsa zaten fark etmeden de çıkar

Tabi yuttuysanız

Bir de doktorlar ne zamandan beri bu kadar güvenilmez oldu ya?
Giden inanmıyor giden inanmıyor

3 gün önce öğlen su içtim, içtiğim bardağın ağız kısmı kesikti suyuda tepeme dikmiştim camı içmiş olabilir miyim bilmiyorum ama çok küçük bi parçaydı dün akşam boğarsaklarımdan birsürü garip ses geldi midemde felan bi rahatsızlık yok...Off panık yaptım cam yutmuş olsam nolurdu?
Mideye kadar gelen bir yolunu bulur, dert etme.

Mide asiti camı eritmez diyende doktor arkadaşım ay kime inanalım bilemedim .
Bardak yiyenler var onlara bir şey olmadığına göre sizi de olmaz sanırım. ama tedirginseniz doktora gidin mutlaka

Ben olsam yemek yerdim ki midem bos olmasin, bos mideye zarar verebilme ihtimali daha fala olur. Yemeklerin arasina karisir diski ile cikar ufaksa.

Esim de cocukken camasir suyu icmis🤦‍♀️
Annesi calisiyormus ve bir komsuya emanetmis.
Bildigimiz kola sisesindeymis camasir suyu ve esim futbol oynayip kan ter icinde eve gelince su sanip baya baya dikmis icmis.. halen hayatta..
Bir kac gun tat alamadim cok kotuydu der hala..

Ben olsam yemek yerdim ki midem bos olmasin, bos mideye zarar verebilme ihtimali daha fala olur. Yemeklerin arasina karisir diski ile cikar ufaksa.

Esim de cocukken camasir suyu icmis🤦‍♀️
Annesi calisiyormus ve bir komsuya emanetmis.
Bildigimiz kola sisesindeymis camasir suyu ve esim futbol oynayip kan ter icinde eve gelince su sanip baya baya dikmis icmis.. halen hayatta..
Bir kac gun tat alamadim cok kotuydu der hala..
Aynı mantıkla baya yedim bende😂 inşallah çıkıp gitmiştir sanırım fazla evham yaptım

psikolojiktir o mide sorunu. büyük olsa zaten boğazını yırtardı ufaktır ya da belki yutmamışsındır

bağırsağa gidene kadar diğer organların parçalanıp kan gelmediyse demek ki gözardı edilebilecek kadar küçük bir parçaymış veya hiç cam parcası yutmadınız..
böylesine panik yapacak kadar hayatı çok mu seviyorsunuz yahu..

ele batan ufak cam parçaları dahi tehlikeli olabiliyor, endişenizi anlıyorum. hele kırık cam parçası yutmak son derece tehlikeli olabilirmiş, kesici yüzeyi olmayan cam yutmakla aynı şey değil tabii -ancak bu kadar saat sonra tehlikenin geçmiş olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. yine de kendinizi takip edersiniz tabi.

şu başlığı buldum demin google'da aratınca, diyor ki, %99 ihtimalle bir şey olmazmış, bir şey olduğunda da bunu farketmemek imkansız olurmuş, içiniz rahat olsun bence:

bağırsağa gidene kadar diğer organların parçalanıp kan gelmediyse demek ki gözardı edilebilecek kadar küçük bir parçaymış veya hiç cam parcası yutmadınız..
böylesine panik yapacak kadar hayatı çok mu seviyorsunuz yahu..
2 evladım var sevmeliyim diye düşünüyorum :)

Back
X