cam kapaklı fanuslar

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
arkadaşlar bu ayaklı cam fanuslardan çok istiyorum netten bulabilirmiyim. yada hangi mağazalarda gördünüz

$CIMG2171.webp

$imagesCAJ38NP4.webp

bunlar daha çok hoşuma gitti

$Mutfak-Ayakli-Cam-Kurabiyelik-Aksesuar-Tasarim.webp

Aaa ne hoslar, bilen varsa yaziversin gayri...:23:

Ben bunlari gördüm ama sanki, istinye park pasabahce magazasinda olabilir...

Aaa ne hoslar, bilen varsa yaziversin gayri...:23:

Ben bunlari gördüm ama sanki, istinye park pasabahce magazasinda olabilir...

aslında ben bunlardan gezdiğim mağazalarda görmüştüm ama sonra alırım demiştim.arkadaşımın evine gittim geçenlerde yeni evlendi oda. sehpaya koymus gerçekten süper gözüküyor
içinede çikolatalar falan koymuştu. hemen mağazaya almaya gittim baktım kalmamış ve hiçbiyerdede bulamıyorum :((

Kesinlikle harika bir görüntüsü var, almayi düsünüyorum bende..
Bernardo da fiyati ne kadardi ki ?

15 milyona fatihte bir mağazada gördüm şaka gibi fiyatı vardı ama oğlum kırar diye almaktan vazgeçtim

ben almadım canım yavuz selim otobüs durağının biraz ilersinde ara sokakta bir züccaciyede gördüm kapnın önünde sepetler falan var güzel bir mağaza uygun fiyata çok şey var bu fanuslarda 15 milyondu

kızlarr ne guzelmıs bu fanuslarrr hele kı 15 tl ye bulmus olmak buyuk sans ne guzelll gule gule kullanın cok hos sunumlar ıcın çok uygunmus bunlarr

kızlarr ne guzelmıs bu fanuslarrr hele kı 15 tl ye bulmus olmak buyuk sans ne guzelll gule gule kullanın cok hos sunumlar ıcın çok uygunmus bunlarr:16:

Luck art derken hangi siteden aldin cnm ? Bunun aynisini bende gördüm ama baska siteye yönlendirme yapiyor

siteden almadım canım fatihte eski seval gelinlikçinin sokağındaki züccaciyeden aldım bu markanın başka cam eşyalarıda vardı hepsi güzeldi......

15 milyona fatihte bir mağazada gördüm şaka gibi fiyatı vardı ama oğlum kırar diye almaktan vazgeçtim

evet canım bende o fiyata bulmuştum sanırım aynı mağazadan bahsediyoruz gördüğüm anda almamıştım daha sonra gittiğimdede kalmamıştı. bende başka yerden aldım

ben almadım canım yavuz selim otobüs durağının biraz ilersinde ara sokakta bir züccaciyede gördüm kapnın önünde sepetler falan var güzel bir mağaza uygun fiyata çok şey var bu fanuslarda 15 milyondu

aynı yerden bahsediyormusuz:)) kapının önünde sepetler var evet kücücük bir dükkan ama uygun fiyatlı ben hergun buraya uğruyorum kızlarla arkadas olduk artık her gün gidip fanus sordum. gelmedi daha deyincede başka şeyler aldım

Back
X