- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi hamsireceli
-
tencereyi başka bir tencereye boşalt o zaman.Merhaba hanimlar cam elektrikli ocakta buzluktan cikan sarmayi pisircem de patlar vs bisey olur mu? 1+1 evde kaliyorum ocagin basina bisey gelirse basima kalicak nette de bulamadim o yuzden soruyorum. Ocak biraz hassas ufak bi su damlasinda catir cutur ediyo. Sizce tamamen sarmanin cozulmesini m beklesem? Tencere buz gibi oldu sarmalarin sogugundan lutfen acil yardim.
Bosalttim baska tencereye buzlari cozuldu sayilir ama hala cok soguk sarmalar ve de tenceretencereyi başka bir tencereye boşalt o zaman.
biraz beklersen sarmaları tek tek alabilecek kadar yumuşayacaktır.
Hani su yemek videolarinda gordugumuz garip ocaklardan. tencereyi direk ocaga koyuyorum direk isiyla temas ediyo Ogrenci evine ne diye yaptilar bunu anlamiyorum offSarmanin çözülmesini bekle.
Cam ocak ne ola ki???
şuan oturduğum yerde de cam ocak var çabuk pişiriyor anında ısınıyor ama ufacık şeyde çatır çutur ediyor :) ama birşey olacağını zannetmiyorum çünkü yemek pişince alıp diğer kullanmadığım göze koyuyorum yada çay demlediğimde mesela çünkü aynı ocakta bıraksam pişmeye devam ediyor soğuk kısma sıcak yemeği koyuyorum yani birşey olmuyor sarmadan da birşey olmaz merak etme dayanıklıdır onlar.Merhaba hanimlar cam elektrikli ocakta buzluktan cikan sarmayi pisircem de patlar vs bisey olur mu? 1+1 evde kaliyorum ocagin basina bisey gelirse basima kalicak nette de bulamadim o yuzden soruyorum. Ocak biraz hassas ufak bi su damlasinda catir cutur ediyo. Sizce tamamen sarmanin cozulmesini m beklesem? Tencere buz gibi oldu sarmalarin sogugundan lutfen acil yardim.
Evet cam seramik. induksiyon degil her tencereyi pisirenlerdenCam Ocak derken acaba seramik ocaktanmı bahsediyorsunuz
ben sevmedim amaEvet cam seramik. induksiyon degil her tencereyi pisirenlerden
10 yıldır kullanıyorum hiç birşey olmaz herşeyi gönül rahatlığıyla pişirebilirsin patlamaz korkmaEvet cam seramik. induksiyon degil her tencereyi pisirenlerden
Jilet kullanmıyormusunuz çok basit bir dakikada çıkıyor seramik ocaklar için ucu jiletli aparat var alırsanız çok rahat edersinizben sevmedim amacam ocağı her leke olunca canım çıkıyor resmen çıkarıncaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?