Cam çay makinesi kullananan var mıı ?

Chantell

Bir prenses annesi ^
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
327
70
318
Merhaba arkadaşlar, ben çeyizim içim çok beğenerek Arçelik K3283C aldım çokta şık duruyor yanlız alt ve üst cam, satıcıya sorduğumda hiçbir sorun yaşamayacağımı söyledi ama şimdide aldığımı duyanlar kullanışlı değil sıcak su bitip soğuk su eklediğinde çatlıyormuş filan dediler ( aranızda hiç alt üst cam çaycı kullanan var mı? Artıları eksileri nelerdir beni aydınlatabilir misiniz lütfen..

Evet bende kullanıyorum, tefal mağazasından t-design diye bir marka idi sanırım.
Öncelikle çayı çok lezzetli, görünümü çok güzel, şık.
Temizliği başlangıçta kolay at makineye bardaklar gibi tertemiz fakat zamanla kireç tutuyor, demliğin içine bir avuç limon tuzu katıp kaynatırsan ve ardından da bulaşık makinesine atarsan mis gibi oluyor. Hatta ben dış yüzeyini de hafif cifliyorum ve öyle atıyorum makineye çok güzel oluyor fakat bunu her seferinde tekrar etmelisin yapmayınca çok kötü duruyor.
Ayrıca benim demliğin su çıkış yeri çatladı kırıldı kırılacak daha dikkatli olmalıydım, senin dikkatli olmanı öneririm.

Verdiğiz öneriler ve uyarılar için çok teşekkür ederim. Dikkat ederim buna eminim ama daha daha fazla dikkat edicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…