cam biberon mu polikarbon mu?

polikarbonat biberonların maalesef kanserojen özellikleri var, çünkü polikarbonat bisphenol A (BPA) diye bir maddeden oluşuyor ve zamanla BPA polikarbonattan çözünerek kabın içeriğindeki sıvıya karışıyor, bu kanıtlanmış, yayınlar ve hatta araştırmalar avr, Erken Topuz da bunun için söylemiştir. Ben cam aldım, camdan şaşmayın derim...

Bir de dikkat ettiyseniz bazı marka göğüs pompalarının kutularının üzerinde "Bisphenol A free" yani "Bisphenol A'sız" yazıyor... çünkü göğüs pompalarının kapları da plastik üretim ama alacaksanız onların da BPA free olanlarıı tercih edin...

sadece ilk aylar için değil, tüm biberonla beslenme dönemi için cam biberon tercih edin...

merhaba, medela nın gögüs pompası ve süt saklama kapları da plastik ama acaba sizin dediğiniz olay(Bisphenol A free) bu marka da var mı? teşekkürler..

merhaba, medela nın gögüs pompası ve süt saklama kapları da plastik ama acaba sizin dediğiniz olay(Bisphenol A free) bu marka da var mı? teşekkürler..

henüz pompa almadığım için marka olarak araştırmadım ama üzerinde mutlaka yazar, bi kontrol edin bence. Ben biberon alırken pompalara da şöyle bi bakmıştım ama hangi markalarda yazıyordu net hatırlamıyorum.

X