cam biberon mu polikarbon mu?

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
arkadaşlar en azından ilk aylar için cam biberon mu kullanmalıyız

Evet kesinlikle cam biberon öneriliyor plastiklerde mikrop üreme olasılığı çok daha fazla

kızlar biberonlar sık sık kaynatılacağı için cam olması daha avantajlı.. birde plastik çok kaliteli olsa bile bi müddet sonra koku yapıyor.. bilginize..

bende doktordan duymuştum mutlaka cam alın demişti.... bende cam alacağım :ecrin_bebek:

merhaba bende cam aldım iki adet.Cam daima sağlıklıdır diye.ama üzerinde 3 ay yazıyor fark etmedim,böyle bir ayrım mı var.bilmiyorumkismile

Nasıl cam markalı mı alica markasizmi bı tanede cam alım bari mama falan agerekirse onla veririm meyve suyuda
aman ya acente bı sürü para verisn halbuki bebeordan Se almıştım iyisi olsun dedim

bende avent in cam biberonunu aldım cam kesinlikle daha sağlıklı

Aventin camını kava aldınız

bende chicconun cam biberonunu aldım
dışarı çıktığımızda kullanmak içinde nukun polikarbonunu aldım
cam dışarda çok rahat olmaz

ya bana gittiğim mağazada avent in cam biberon üretimi yok dediler.ben de avent olsun istiyordum

bende avent in cam biberonunu aldım cam kesinlikle daha sağlıklı[

kusura bakmayın arkadaşlar ben karıştırmışım avent değil miş benimki:sinifsinif: chicco nun yeni doğanlar için olan 125 ml lik cam biberonu kaplumbağa desenli aventinde yokmuş öğrendiğim kadarı ile cam biberonu..

Ben de bugun chıcco nun cam bıberenonu aldım kucuk boy ılk aylar ıcın daha kullanıslı dedı satıcı.17.90 a aldım.Bır de ablam eczanede calısıyo ondan da nuk un buyuk ve kucuk boy cam bıberonunu alıcam fıyatı dah auygunmus bırı 8.90 dıgerı13.90 mıs

Ya bu arada ben slıkon uclu olanından aldım baska bı yerde bız kaucuk onerıyoruz dedıler hangısı daha ıyı acaba?

Ya bu arada ben slıkon uclu olanından aldım baska bı yerde bız kaucuk onerıyoruz dedıler hangısı daha ıyı acaba?

elbetteki kauçuk emzik tatlım, herşeyin doğalı ne de olsa. silikon emzikler ve plastik biberonlar kansorejen dedi erkan topuz. bilginize..

polikarbonat biberonların maalesef kanserojen özellikleri var, çünkü polikarbonat bisphenol A (BPA) diye bir maddeden oluşuyor ve zamanla BPA polikarbonattan çözünerek kabın içeriğindeki sıvıya karışıyor, bu kanıtlanmış, yayınlar ve hatta araştırmalar avr, Erken Topuz da bunun için söylemiştir. Ben cam aldım, camdan şaşmayın derim...

Bir de dikkat ettiyseniz bazı marka göğüs pompalarının kutularının üzerinde "Bisphenol A free" yani "Bisphenol A'sız" yazıyor... çünkü göğüs pompalarının kapları da plastik üretim ama alacaksanız onların da BPA free olanlarıı tercih edin...

sadece ilk aylar için değil, tüm biberonla beslenme dönemi için cam biberon tercih edin...

X